Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αρέσει στον Μαρτίνς ο Ντουρμισάι - "Ακυρώνει" μεταγραφή - Δίδυμο με... Μπεργκ
| 2019-06-22 20:00:00

Αυτός έχει τρελάνει τον Μαρτίνς - "Ακυρώνει" μεταγραφή - Ποιους "τρώει" - Δίδυμο με... Μπεργκ

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτός έχει τρελάνει τον Μαρτίνς - "Ακυρώνει" μεταγραφή - Ποιους "τρώει" - Δίδυμο με... Μπεργκ

Δεν το πιστεύει ο Πορτογάλος. Τα πάνω-κατω στο σχεδιασμό!

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη προχωρήσει σε αρκετές προσθήκες στη μεσοεπιθετική του γραμμή, γεμίζοντας το ρόστερ στις εν λόγω θέσεις και αυξάνοντας τον ακόμα περισσότερο τον ανταγωνισμό.

Από τους νέους παίκτες που αποκτήθηκαν, αυτός που φέρεται να έχει εντυπωσιάσει τον Πέδρο Μαρτίνς με τα χαρακτηριστικά του είναι ο Φιορίν Ντουρμισάι.

Ο νεαρός επιθετικός αρέσει πολύ στον Πορτογάλο τεχνικό, σε βαθμό που συζητιέται έντονα ότι ίσως η παρουσία του «ακυρώσει» μεταγραφή επιθετικού, εάν φυσικά αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ με την παρουσία του στις προπονήσεις.

Στο Λιμάνι θεωρείται δεδομένο ότι θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας επιθετικός από το «πάνω ράφι», ενώ ακούγεται πως θα γίνει κίνηση και για δεύτερο σέντερ φορ, αφού ο Αχμέντ Χασάν πολύ δύσκολα θα αγοραστεί από την Μπράγκα.

Ταυτόχρονα, λέγεται ότι ο Δημήτρης Μάνος δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, όπως και ο «φευγάτος» Φράνκο Σολδάνο, και ότι ο Ούγκο Κάιπερς θα παραχωρηθεί δανεικός.

Εάν ο Ντουρμισάι δικαιώσει τις προσδοκίες που έχει από αυτόν ο Μαρτίνς, ίσως μπει «φρένο» στην απόκτηση δεύτερου σέντερ φορ. Δηλαδή, ο Ολυμπιακός θα διατηρήσει εκτός απροόπτου στο δυναμικό του τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, θα πάρει δεδομένα έναν επιθετικό κλάσης (τύπου Μπεργκ) και θα κλείσει την τριάδα της επίθεσης με τον πρώην άσο του Πανιωνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια έκπληξη με Έλληνα άσο στον Ολυμπιακό - "Κόπηκε" από την προετοιμασία με απόφαση Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags