Facebook Pixel Copa America: Χόρεψε... σάμπα με πεντάρα η Βραζιλία – Γκολάρες και μία απίθανη γκάφα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-06-22 23:59:00

Χόρεψε... σάμπα με πεντάρα η Βραζιλία – Γκολάρες και μία απίθανη γκάφα (ΒΙΝΤΕΟ)

του Βαγγέλη Καράμαλη
Χόρεψε... σάμπα με πεντάρα η Βραζιλία – Γκολάρες και μία απίθανη γκάφα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομερή εμφάνιση και 5-0 κόντρα στο Περού.

Copa America: Την πρόκριση στα Προημιτελικά του Copa America πανηγύρισε η Βραζιλία, η οποία νίκησε με 5-0 το Περού και κατέκτησε την πρώτη θέση του πρώτου ομίλου.

Η «σελεσάο» πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, οι παίκτες έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να είχαν και πετύχει και περισσότερα γκολ. Το σκορ άνοιξε στο 12’ ο Κασεμίρο από κοντά μετά από... καραμπόλα, το 2-0 έκανε ο Φιρμίνιο μετά από απίθανη γκάφα του αντίπαλου τερματοφύλακα, ο οποίος από βολέ έριξε την μπάλα πάνω του, ενώ το 3-0 έγινε με γκολάρα του Έβερτον στο 32’.

Στο δεύτερο ημίχρονο μετά από ωραίο συνδυασμό και σουτάρα ο Ντάνι Άλβες στο 53’ έκανε το 4-0, ενώ το τελικό 5-0 έγραψε ο Γουίλιαν στο 90’, με τον Ζεσούς στο 94’ να αστοχεί σε πέναλτι.

Το δεύτερο εισιτήριο της πρόκρισης πήρε η Βενεζουέλα, η οποία έφτασε τους πέντε πόντους δύο λιγότερους από τη Βραζιλία, καθώς νίκησε άνετα με 3-1 τη Βολιβία. Πάντως, στην επόμενη φάση θα προκριθεί και το Περού, ως καλύτερη τρίτη ομάδα.

ΠΕΡΟΥ: Γκαλέσε, Αντβίνκουλα, Αραούχο, Άμπραμ, Τράουκο, Ταπία, Γιοτούν (46' Φλόρες), Πόλο, Φαρφάν, Κουέβα (67' Μπαλόν), Γκερέρο (55' Γκονζάλες).

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Άλισον, Ντανιέλ Άλβες, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Φιλίπε Λουίς (58' Άλεξ Σάντρο), Καζεμίρο (70' Άλαν), Αρτούρ, Έβερτον, Κοουτίνιο (77' Γουίλιαν), Γκαμπριέλ Ζεζούς, Ρομπέρτο Φιρμίνο.

 

H βαθμολογία του Α' Ομίλου:
 

1. Βραζιλία 7

2. Βενεζουέλα 5

----------------------

3. Περού 4

4. Βολιβία 0

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags