Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Θα φέρει το κανόνι στην Ελλάδα ο Μαρινάκης;
| 2019-06-23 11:25:00

"Παλάβωσε" ο Μαρινάκης - "Χτυπάει" φορ με 10 εκατ. - Ελεύθερος από Κατάρ - "Καψούρα" στην Ισπανία

του Παναγιώτη Νικολάου
"Παλάβωσε" ο Μαρινάκης - "Χτυπάει" φορ με 10 εκατ. - Ελεύθερος από Κατάρ - "Καψούρα" στην Ισπανία

Τα δίνει όλα για "φονιά". Ποιος έρχεται... αύριο το πρωί;

Ολυμπιακός - Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Δύο ονόματα έχουν εμφανιστεί στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού το τελευταίο διήμερο αναφορικά με την αναζήτηση για τον επιθετικό της επόμενης σεζόν. Το ένα ανέφικτο, το άλλο απολύτως εφικτό.

Ξεκινώντας από το… ανέφικτο. Αυτός είναι ο Βεντάτ Μουρίκι, ο Κοσοβάρος επιθετικός της τουρκικής Ρίζεσπορ. Από τα πλέον «καυτά» ονόματα στην Τουρκία, εξαργυρώνει την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε πέρυσι όντας δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 17 γκολ. Εχει έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμη και προφανώς έχει συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από τους «μεγάλους» της γειτονικής χώρας.

Προ διημέρου, ο αντιπρόεδρος της Ρίζεσπορ, δημοσιοποίησε πως η ομάδα του έχει ήδη απορρίψει τρεις προσφορές για τον 26χρονο επιθετικό. Μια από την Τουλούζ (η οποία και στη συνέχεια στράφηκε στον Κουλούρη) και άλλες δύο από Γαλατασαράι και Φενερμπαχτσέ. Αυτή της «τσιμ-μπομ» μάλιστα ξεκαθαρίστηκε πως ήταν μεταξύ 6-7 εκατ. ευρώ, με τον παράγοντα της Ρίζεσπορ να τονίζει πως οι αξιώσεις της ομάδας τους ανέρχονται στα 10 εκατ. ευρώ για τον Μουρικί. Ποσό και ανταγωνισμός που προφανώς καθιστά… όνειρο οποιαδήποτε φιλοδοξία και ελπίδα ελληνικής ομάδας.

Αντίθετα, τέτοια δεν μοιάζει να είναι για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, τον 32χρονο Μαροκινό επιθετικό, ο οποίος την τελευταία τριετία αγωνίζεται σε ομάδες του Κατάρ, έχοντας σε όλες τις σεζόν εκεί διψήφιο αριθμό γκολ. Νωρίτερα, είχε μια τετραετία στην Γρανάδα, με συνεπή παρουσία στην Πριμέρα, έχοντας και τότε προκαλέσει το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων». Πλέον όμως, όντας ελεύθερος αφού το συμβόλαιο του με τη δευτεραθλήτρια Κατάρ, Αλ Ντουλαϊλ ολοκληρώθηκε, προσφέρει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό αν μη τι άλλο να εξετάσει σοβαρά (και με ρεαλιστικές ελπίδες) την περίπτωση του Μαροκινού φουνταριστού δελεάζοντας τον με μια επιστροφή στην Ευρώπη.

H αλήθεια πάντως είναι πως στα τέλη Μαΐου, δημοσιεύματα από έγκυρα media της αραβικής χερσονήσου έκαναν λόγο για συμφωνία του Ελ Αραμπί με την Αλ Γκαράφα, μια άλλη ομάδα του Κατάρ, συμφωνία η οποία και θα επισημοποιούνταν μετά το τυπικό τέλος του τρέχοντος συμβολαίου του Μαροκινού φορ, στις 30 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags