Facebook Pixel Χαμός με Ουάρντα: Κατηγορίες από μοντέλο για παρενόχληση! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-06-23 14:45:00

Χαμός με Ουάρντα και Χασάν: Κατηγορίες από μοντέλο για παρενόχληση! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός με Ουάρντα και Χασάν: Κατηγορίες από μοντέλο για παρενόχληση! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτα πράγματα...

Βρήκε πάλι τον τρόπο να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής ο Αμρ Ουάρντα. Και μάλιστα εν μέσω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής που διοργανώνεται στην χώρα του.

Η Μερχάν Κέλερ, συμπατριώτισσά του μοντέλο που εδρεύει στο Κατάρ, ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram μηνύματα που της έστειλε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, κατηγορώντας τον, όπως και άλλους τρεις Αιγύπτιους παίκτες, τον Αχμέντ Χασάν Κόκα που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και τους Μαχμούντ Χαμντί Αλ Γουένς και Αϊμάν Ασράφ ότι την παρενοχλούν σεξουαλικά.

Ο Ουάρντα εμφανίζεται να την καλεί να έρθει φιλοξενούμενή του στην Ελλάδα και να ενοχλείται όταν εκείνη του αρνήθηκε.

Το θέμα έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και στην Εθνική ομάδα της Αιγύπτου, σε σημείο που πλέον είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αποβολής του απο το αντριπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ της Εθνικής. Εχάμπ Λεχίτα με δηλώσεις του εμφανίστηκε ενοχλημένος από το νέο κρούσμα κακής συμπεριφοράς του Ουάρντα και τόνισε ότι θα συζητήσει με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Χαβιέ Αγκίρε για το μέλλον του στην ομάδα.

Από την μεριά του, ο Ουάρντα έχει κλείσει τον λογαριασμό του στο Ιnstagram και απολογήθηκε λέγοντας ότι κάποιος τον χάκαρε.

Δείτε τα μηνύματα που φέρεται να έστειλε ο Ουάρντα στην Μερχάν Κέλερ:

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags