Facebook Pixel Πουλάει τρελά - Η σουπερλιγκάτη ομάδα που σπάει κοντέρ!
| 2019-06-23 20:02:00

Πουλάει τρελά - Η σουπερλιγκάτη ομάδα που σπάει κοντέρ!

Sportdog Team
Πουλάει τρελά - Η σουπερλιγκάτη ομάδα που σπάει κοντέρ!

Γράφουνε τα νούμερα.

Ο Παναιτωλικός έχει καθιερωθεί στην Super League και τα τελευταία χρόνια κάνει σταθερά βήματα προόδου, αποτελώντας μία από τις πιο επιτυχημένες επαρχιακές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ένας από τους τομείς στους οποίους έχουν ξεχωρίσει οι Αγρινιώτες, είναι η ανάδειξη ποδοσφαιριστών και η πώλησή τους. Πράγμα αναγκαίο για κάθε ομάδα αυτού του επιπέδου στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Με αυτόν τον τρόπο, ο σύλλογος επιδιώκει σε επιπλέον έσοδα από παραχωρήσεις παικτών με μεταγραφή, ενώ παράλληλα, επιδεικνύει ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ με προοπτική σε κάποιον που αναζητά ένα σκαλοπάτι για μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του.

Με αφορμή τη μεταγραφή του Ενέα Μιχάι στον ΠΑΟΚ, το Repress καταγράφει τις δέκα περιπτώσεις παικτών που έχει πουλήσει ο Παναιτωλικός από το 2014 και μετά.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, συμπεριλαμβανομένου και του 21χρονου Αλβανού κεντρικού αμυντικού, οι πέντε από τους δέκα παίκτες που παραχωρήθηκαν, μεταπήδησαν στο Big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για τους…

Μπακάκη (ΑΕΚ)

Μαρτίνες (Ολυμπιακό)

Βιγιαφάνιες (Παναθηναϊκό)

*Αξιοσημείωτο το γεγονός πως ο Παναιτωλικός εισέπραξε χρήματα από παίκτη που δεν του ανήκε, καθώς τον είχε ως δανεικό από την Ιντεπεντιέντε, αλλά ο Παναθηναϊκός εκτός από την ομάδα της Αργεντινής πλήρωσαν και τους Αγρινιώτες για να «σπάσει» ο δανεισμός.

Ουάρντα (ΠΑΟΚ)

Μιχάι (ΠΑΟΚ)

Οι υπόλοιποι παίκτες που ανέδειξε και πούλησε με μεταγραφή στο εξωτερικό ο Παναιτωλικός την τελευταία πενταετία ήταν οι εξής…

Ρότσα (Λέγκια Βαρσοβίας)

Ουίλιαν (Γκουανγκζού FC)

*Τρεις μήνες πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του

Ασκες (Μελγκάρ)

*Μόλις με μία συμμετοχή

Ροντρίγκες (Ρίο Αβε)

Ντιέγκο Μπεχαράνο (Στρόνγκεστ)

ΠΗΓΗ: repress.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags