Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τρελαμένος" ο Δώνης
| 2019-06-24 10:39:00

Τριπλή "ρουκέτα" στον ΠΑΟ - "Τρελαμένος" ο Δώνης - Απίστευτες εξελίξεις - Τέλος τα ονόματα!

του Νίκου Στεργίου
Τριπλή "ρουκέτα" στον ΠΑΟ - "Τρελαμένος" ο Δώνης - Απίστευτες εξελίξεις - Τέλος τα ονόματα!

Όλοι στον αέρα. Ποιος... βράζει; Τι συνέβη; "Καυτό" παρασκήνιο.

Παναθηναϊκός: Τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και ακόμη ψάχνουμε να βρούμε σημάδια ζωής στο Τριφύλλι. Μοναδικό παρήγορο το γεγονός πως έχουν τελειώσει οι υποθέσεις ανανέωσης των Μαυρομάτη, Εμμανουηλίδη, Θεοχάρη, με την εν λόγω τριάδα να υπογράφει άμεσα.

Και κάπου εδώ τελειώνουν και τα όποια νέα στην ομάδα, αφού κόντρα σε ό,τι έχει μεταφερθεί (παρότι εδώ στο sportdog εξ αρχής έχουμε θέσει τα πράγματα στη σωστή τους βάση), δεν υπάρχει καμία πρόοδος -πόσο μάλλον συμφωνία- με τη διαπραγμάτευση του συλλόγου με τον Γιάννη Μπουζούκη, ακόμη μεγαλύτερη διαφορά με τον Τάσο Χαζηγιοβάννη, ενώ δεν υπάρχει καν... φως με τον Εμάνουελ Ινσούα.

Και ο χρόνος φαίνεται πως πιέζει, αφού επικείται η έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Και εύλογα, ακόμη πιο... πιεστικός φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα του σημερινού Τύπου, ζητάει πιεστικά την απόκτησης ενός χαφ ως τα μέσα Ιουλίου, αφού έχει ξεμείνει με ελάχιστες (αριθμητικά) λύσεις, οι οποίες και πρακτικά καθιστούν την καθημερινότητα του στην προετοιμασία πολύ, πολύ δύσκολη.

Ονόματα δεν φαίνεται πως υπάρχουν, ρεαλιστικά, στο προσκήνιο. Ο Ντζουμ, ο Καμερουνέζος χαφ, πρώην της Χαρτς, είναι... απλησίαστος, η υπόθεση Κατελάρη έχει κολλήσει από την… πρώτη της στιγμή και δεν δείχνει επί του παρόντος να υπάρχει κάτι που μπορεί να την κάνει να ξεκολλήσει και κάπου εδώ τελειώνει και η ονοματολογία.

Δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό αυτό, αλλά οι μέχρι στιγμής εξελίξεις στα διάφορα μεταγραφικά μέτωπα του Τριφυλλιού δεν μοιάζουν να είναι "σύμμαχοι" του συλλόγου ή έστω να προδιαγράφουν θετικά μαντάτα στο άμεσο ή έστω στο μέχρι τότε που φέρεται να θέλει ο προπονητής, μέλλον. Και οι δυσκολίες, κοινώς, σε ένα πολύ απαιτητικό καλοκαίρι, παντοιοτρόπως, για τον Παναθηναϊκό συνεχίζονται…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags