Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τραβάει τα μαλλιά του ο Μαρτίνς
| 2019-06-24 11:21:00

Τραβάει τα μαλλιά του ο Μαρτίνς - "Περίεργη" αποχώρηση - Παίζουν τρομερά λεφτά - Αυτός δεν του κάνει

του Παναγιώτη Νικολάου
Τραβάει τα μαλλιά του ο Μαρτίνς - "Περίεργη" αποχώρηση - Παίζουν τρομερά λεφτά - Αυτός δεν του κάνει

Είναι κίνηση τακτικής; Θα τινάξει την μπάνκα; Θέλει το... παλτό;

Είχε προαναγγελθεί ως συμφωνία, παρότι ο Ολυμπιακός κρατούσε χαμηλά τους τόνους. Και όπως αποδεικνύεται, οι "ερυθρόλευκοι", κάτι περισσότερο ήξεραν, αφού χθες, ενώ άπαντες περίμεναν το πότε θα οριστικοποιηθεί η ημέρα της άφιξης του Ρούμπεν Σεμέδο στην Αθήνα, εν τούτοις, το deal χάλασε.

Διάφορα τα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί για τους λόγους του "ναυαγίου", το sportdog είναι σε θέση να γνωρίζει πως αυτό είχε να κάνει με τους μελλοντικούς όρους της συμφωνίας Ολυμπιακού - Βιγιαρεάλ (ρήτρες, ποσοστά, δικαιώματα σε μεταπώληση κ.λπ.). Όροι που σε κάθε περίπτωση είναι πάντα ικανοί να χαλάσουν μια μεταγραφή, από τη στιγμή όμως που είχε βρεθεί άκρη με τα πλέον "δύσκολα" (αγορά του παίκτη), ακούγεται μάλλον... υπερβολικό ότι ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τις διαπραγματεύσεις.

Κίνηση τακτικής (όπως συνηθίζεται) ή όχι, θα φανεί στο άμεσο μέλλον -δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ρούμπεν Σεμέδο αποτελεί τον βασικό, αν όχι τον μόνο, κεντρικό αμυντικό που έχει υποδείξει ο Πέδρο Μαρτίνς-, εύλογη η στροφή σε εναλλακτικές επιλογές.

Σειρά παλιών ονομάτων στη μεταγραφική, ρεπορταζιακή καθημερινότητα φιγουράρουν και σήμερα στον Τύπο (Βερμάλεν, Πεδράο, Σκρτελ) -για κάθε μία εξ αυτών ο sportdog έχει αναλύσει τα δεδομένα: 2 εκατ. ευρώ ακατέβατα ζητάει ο Σκρτελ, επιδιώκοντας τουλάχιστον διετές συμβόλαιο, ο Βερμάλεν δεν συζητάει τώρα, αυτή την εποχή, να έρθει στην Ελλάδα, ενώ για τον Πεδράο οι απαιτήσεις της Γκιμαράες ξεπερνάνε τα 3 εκατ. ευρώ, με τη διοικητική αστάθεια στον πορτογαλικό σύλλογο να μην ευνοεί την όποια συζήτηση τη δεδομένη στιγμή- αλλά και ενός νέου, του δανεικού από την Άντερλεχτ στην Κασίμπασα, Πορτογάλου στόπερ, Ζοσουέ Σα.

Το βασικό "συστατικό" του οποίου μοιάζει πως είναι η πρότερη συνεργασία του με τον Πέδρο Μαρτίνς στην Γκιμαράες, αφού έκτοτε, στην πρώτη του σεζόν στις Βρυξέλλες ήταν κακός, με λίγα παιχνίδια, γεγονός που οδήγησε στον δανεισμό του στην Κασίμπασα, όπου εκεί, στη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες εβδομάδες, είχε ακόμη λιγότερο χρόνο συμμετοχής. Προφανώς παραχωρείται από την Άντερλεχτ (έχει δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο), δεν μοιάζει όμως ως υποψηφιότητα που να συγκεντρώνει όλα όσα ζητάει ο Πορτογάλος προπονητής…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Aπίστευτος Χολέμπας - Παίρνει μεταγραφάρα στα 35 - Υπογράφει για 3 χρόνια με 10 εκατομμύρια!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags