Facebook Pixel Δηλώσεις με νόημα από Τσιρίλο για Τσέρτσι: «Τον θέλει πολύ στον Άρη ο Καρυπίδης...»!
| 2019-06-24 17:03:00

Δηλώσεις με νόημα από Τσιρίλο για Τσέρτσι: «Τον θέλει πολύ στον Άρη ο Καρυπίδης...»!

Sportdog Team
Δηλώσεις με νόημα από Τσιρίλο για Τσέρτσι: «Τον θέλει πολύ στον Άρη ο Καρυπίδης...»!

Θα γίνει η μεγάλη μεταγραφή;

Δηλώσεις στο Metropolis 95,5 έκανε ο Μπρούνο Τσιρίλο και έδειξε άριστα ενημερωμένος για την υπόθεση του Αλέσιο Τσέρτσι, που θέλει ο Άρης, λόγω της σχέσης του με τον ατζέντη του Ιταλού επιθετικού.

«Δεν ξέρω πόσες είναι οι πιθανότητες προσέγγισης του Τσέρτσι, αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι τόσο ο Θόδωρος Καρυπίδης όσο και ο Ντίνος Διαμαντόπουλος θέλουν πάρα πολύ τον συγκεκριμένο αθλητή. Ο Αλέσιο έχει σπουδαία καριέρα, έπαιξε σε μεγάλες ομάδες, πέρσι προσπάθησε να τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ και πριν από δύο χρόνια ο Παναθηναϊκός. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον Άρη», είπε αρχικά ο Τσιρίλο κι όταν ρωτήθηκε για το αν γνωρίζει κάποια δεδομένα της υπόθεσης, απάντησε:

«Ατζέντης του Τσέρτσι είναι ο επί 20ετίας ατζέντης μου (σ. σ. Φεντερίκο Παστορέλο), οπότε γνωρίζω κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να υποθέσω την κατάληξη αυτής της ιστορίας, γνωρίζω όμως πόσο πολύ τον θέλει ο Άρης ο οποίος προσπαθεί να τελειώσει τη δουλειά. Δεν ξέρω τα νούμερα σε ότι αφορά την προσφορά του Άρη και τις απαιτήσεις του αθλητή».

Tέλος, ρωτήθηκε επί της πληροφορίας που υπάρχει περί ταξιδιού των κ. κ. Καρυπίδη-Διαμαντόπουλου για μια κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον αθλητή. Αφού χαμογέλασε, απάντησε… «δεν γνωρίζω κάτι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags