Facebook Pixel ΑΕΚ - Κάρλος Μανέ: "Άκυρο" από Καρντόσο για τον Πορτογάλο άσο
| 2019-06-24 20:33:00

Τέλος για την ΑΕΚ - Τον "έφαγε" ο Καρντόσο - Μεταγραφή... έγκλημα - Ποιον θα φέρει τώρα;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τέλος για την ΑΕΚ - Τον "έφαγε" ο Καρντόσο - Μεταγραφή... έγκλημα - Ποιον θα φέρει τώρα;

Δεν υπάρχει! "Γάτα" ο Πορτογάλος. Εξτρέμ που... κεντάει.

ΑΕΚ - Κάρλος Μανέ: Σε προηγούμενο, σημερινό ρεπορτάζ μας, αναλύσαμε το τι ισχύει, το background και όσα προέκυψαν στα ρεπορτάζ της Δευτέρας, αναφορικά με το φλερτ (το νέο φλερτ) της Ένωσης με τον Κάρλος Μανέ, τον Πορτογάλο εξτρέμ της Σπόρτινγκ, ο οποίος και παρουσιάστηκε ως ο «εκλεκτός» του Μιγκέλ Καρντόσο για τη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού του Δικεφάλου.

«Σκαλίζοντας» την υπόθεση, προέκυψε πως αυτή… δεν υπάρχει! Ο Μανέ όντως βρίσκονταν και αυτό το καλοκαίρι στις λίστες των ανθρώπων της ΑΕΚ. Οντως είχε ξεκινήσει να ασχολείται μαζί του επί ημερών Χιμένεθ ακόμη, μετά, με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία το θέμα «πάγωσε», μέχρι που προτάθηκε εκ νέου ο 25χρονος μεσοεπιθετικός στο νέο τεχνικό της ομάδας.

Μέχρις εκεί όμως. Ο Καρντόσο δεν εγκρίνει κίνηση για τον Μανέ (τουλάχιστον μέχρι τώρα), αναζητά κάτι καλύτερο και πιο safe για τη θέση αυτή – ο Πορτογάλος ουσιαστικά δεν έχει αγωνιστεί καθόλου την τελευταία διετία, ταλαιπωρούμενος, μεταξύ άλλων και από θέματα τραυματισμού – άποψη  που υιοθετείται και επικροτείται και από  τους υπόλοιπους του μεταγραφικού σχεδιασμού της Ένωσης.

Συνεπώς, Μανέ, δεν υπάρχει ούτε και τώρα, ούτε και φέτος για τους «κιτρινόμαυρους» και η αναζήτηση του – όντως – εκλεκτού του Μιγκέλ Καρντόσο αν δεν συνεχίζεται, τουλάχιστον δεν αφορά αυτόν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" στην ΑΕΚ - Θέλει να φύγει μεγάλο όνομα - Toν... διώχνει ο Καρντόσο - "Ναι" σε 3 εκατομμύρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags