Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αφήστε τον Σεμέδο, παίρνει επιθετικό-"φονιά" ο Μαρινάκης
| 2019-06-25 11:50:00

Αφήστε τον Σεμέδο, παίρνει "φονιά" ο Μαρινάκης - Είναι νέος Μπεργκ - "Κλεισμένος" από Μέντες

του Παναγιώτη Νικολάου
Αφήστε τον Σεμέδο, παίρνει "φονιά" ο Μαρινάκης - Είναι νέος Μπεργκ - "Κλεισμένος" από Μέντες

Κορυφαίος στη λίστα των φορ. Έτοιμη εναλλακτική. Διάβασε ονόματα.

Ολυμπιακός: Η υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο είναι μια υπόθεση που έχει τραβήξει πολύ -και λογικά- για τον Ολυμπιακό. Που είχε μέχρι στιγμής πολλά σκαμπανεβάσματα, πολλή πίεση εκ μέρους των "ερυθρόλευκων" στη Βιγιαρεάλ προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία.

Σημερινά δημοσιεύματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Πορτογαλία εκτιμούν πως ο έμπειρος στόπερ ήταν αυτός που το… πήρε πάνω του μετά τη χθεσινή δημοσιοποίηση της αποχώρησής του Ολυμπιακού από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αναλαμβάνοντας αυτός να πιέσει τη Βιγιαρεάλ προκειμένου να συναινέσει στην πρόταση της ελληνικής ομάδας για την παραχώρησή του.

Επειδή ακριβώς πολλά έχουν γίνει στο συγκεκριμένο θέμα, καλό είναι να περιμένουμε την οριστικοποίηση των εξελίξεων, καθώς είναι αλήθεια πως δεν μοιάζει και τόσο... λογικό, μια μόλις μέρα μετά το "ναυάγιο" -που προφανώς θέλησε να διαρρεύσει ο Ολυμπιακός για να πιέσει καταστάσεις- η Βιγιαρεάλ (η οποία σε καμία περίπτωση δεν έδειχνε στις διαπραγματεύσεις με τους "ερυθρόλευκους" να... καίγεται για την ολοκλήρωση του deal) να έχει αλλάξει στάση, έχοντας καμφθεί από την σφοδρή -όπως καταγράφεται- επιθυμία του ποδοσφαιριστή να πιάσει λιμάνι.

Αυτό που πάντως μοιάζει να έχει... σχηματοποιηθεί αναφορικά με το άλλο ανοιχτό μέτωπο του Ολυμπιακού, αυτό δηλαδή της προσθήκης του βασικού φορ για την ερχόμενη σεζόν, είναι η πολύ δυνατή υποψηφιότητα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, του 32χρονου επιθετικού, ο οποίος την τελευταία τριετία αγωνίστηκε σε ομάδες του Κατάρ.

Ο Μαροκινός φουνταριστός συγκεντρώνει την αποδοχή όλων των εμπλεκομένων στον μεταγραφικό σχεδιασμό των "ερυθρόλευκων", είναι ελεύθερος και παρότι έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις, τόσο από την αραβική χερσόνησο όσο και από την Ευρώπη, αλλά και άλλα μέρη του κόσμου είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αν δεν είναι αυτήν τη στιγμή ο Νο1 στη λίστα του Ολυμπιακού σίγουρα είναι ένας για τον οποίο γίνεται σοβαρή προσπάθεια.

Εύκολη δεν είναι δεδομένου του ανταγωνισμού που υπάρχει, σίγουρα όμως είναι πιο... προσιτή από τις άλλες υποθέσεις επιθετικών που κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί στο "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ (Καρίγιο, Φερέιρα, Μουνιέ).

Και πάντα, ως εναλλακτική, σταθερή λύση για την επίθεση του Ολυμπιακού παραμένει ο Κάρλος Βινίσιους, ο Βραζιλιάνος επιθετικός που ανήκει στη Νάπολι, αλλά παραχωρείται από τους "παρτενοπέι" και έχοντας μάνατζερ τον Ζόρζε Μέντες -άνθρωπο που λύνει και δένει στον Ολυμπιακό…- δικαιολογημένα θεωρείται ως... stand by για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς σε περίπτωση που δεν προχωρήσουν, ούτε τώρα, οι υποψηφιότητες που βρίσκονται πιο ψηλά από τον Βραζιλιάνο, όπως είναι τη δεδομένη στιγμή αυτή του Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φούντωσαν οι φήμες για Μπουντεμπούζ - Έρχεται Ελλάδα ο Αλγερινός μπαλαδόρος - Για ποια ομάδα;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags