Facebook Pixel Δεν... κρατιέται και επιστρέφει νωρίτερα στη δράση ο Βιεϊρίνια!
| 2019-06-25 12:49:00

Πάει να τα ανατρέψει όλα ο Βιεϊρίνια - Θα κάνει την έκπληξη - Είναι απίθανο!

Sportdog Team
Πάει να τα ανατρέψει όλα ο Βιεϊρίνια - Θα κάνει την έκπληξη - Είναι απίθανο!

Δεν... κρατιέται ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.

Αυτές είναι οι τελευταίες μέρες των διακοπών για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς την Τρίτη είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν κι από την επόμενη μέρα, ξεκινά το πρόγραμμα...

Διακοπές, φέτος είχε το πρόγραμμα για όλους, εκτός από τον Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν έκανε φέτος διακοπές (με εξαίρεση μια μικρή απόδραση στην Κωνσταντινούπολη για να δει τον τελικό Φενέρμπαχτσε – Εφές, καλεσμένος του Κώστα Σλούκα), καθώς έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά προκειμένου να νικήσει, αν μπορέσει, τον χρόνο!

Ο Βιεϊρίνια ήταν όλο αυτό το διάστημα στη Θεσσαλονίκη και στην Τούμπα έχουν πάθει... πλάκα, αφού τον βλέπουν κάθε μέρα στο γήπεδο. Ο Πορτογάλος ακολουθεί το πρόγραμμά του καθημερινά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, έχοντας βάλει έναν μεγάλο στόχο. Να ανατρέψει τις ιατρικές προβλέψεις και να επιστρέψει νωρίτερα στα γήπεδα.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έπαθε ρήξη χιαστών στις 14 Απριλίου, στις αρχές του Μαίου έκανε την επέμβαση στην Πορτογαλία και σύμφωνα με το ιατρικό πλάνο, αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα μέσα στον Δεκέμβριο.

Σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, η αποκατάσταση του προβλήματος δεν είναι το πλέον χρονοβόρο, αλλά η επαναφορά του μυϊκού συστήματος, που έχει απώλειες, μετά το χειρουργείο κι όσο ο αθλητής δεν μπορεί να κάνει κανονική προπόνηση.

Ιατρικά, το πρόβλημα ο Βιεϊρίνια το έχει ξεπεράσει και πλέον έχει πέσει με τα μούτρα στο πρόγραμμα, που του έδωσαν οι γυμναστές σε συνεργασία με τους γιατρούς, προκειμένου να καλύψει το χαμένος έδαφος και να δυναμώσει τους μύες του για να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα.

«Είναι τρελαμένος, έχει βάλει στοίχημα να επιστρέψει πολύ νωρίτερα» λένε όσοι τον βλέπουν κάθε μέρα να πηγαίνει στο πρόγραμμα, εν μέσω καύσωνα και να κάνει το πρόγραμμά του.

Ο Βιεϊρίνια, βέβαια, έχει ξαναπεράσει απ΄ αυτή τη διαδικασία, καθώς ρήξη χιαστού είχε πάθει και στη Γερμανία κι αυτή τη φορά, η εμπειρία που έχει τον βοηθά στην προσπάθεια να επανέλθει νωρίτερα.

Και ένα μήνα νωρίτερα να επανέλθει στις κανονικές προπονήσεις, θα είναι μεγάλο κέρδος, με τον 33χρονο αρχηγό του ΠΑΟΚ να θέλει να χάσει όσο λιγότερα παιχνίδια γίνεται...

Σε ότι αφορά τους άλλους τραυματίες, ο Μαουρίσιο είναι παραπάνω από ένα μήνα πιο μπροστά από τον Βιεϊρίνια (αυτός είχε πάθει τη ρήξη χιαστού στις 10 Μαρτίου) και αναμένεται τον Οκτώβριο να επιστρέψει.

Όσο για τον Βέρνμπλουν, ιατρικώς είναι θεωρητικά καλά, αλλά το θέμα είναι πως θα αντιδράσει στην προπόνηση. Λογικά, θα μπει στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στο κανονικό πρόγραμμα (από τις 18/7).

Πηγή: FORZA

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags