Facebook Pixel ΑΕΚ: Ρίχνει και Μπάρκα στο τραπέζι για τον Βέρντε
| 2019-06-25 13:18:00

Απίστευτο deal Μελισσανίδη - Πουλάει Έλληνα άσο για εξτρέμ-φωτιά - Διπλή βόμβα "ρίχνει" το ΟΑΚΑ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτο deal Μελισσανίδη - Πουλάει Έλληνα άσο για εξτρέμ-φωτιά - Διπλή βόμβα "ρίχνει" το ΟΑΚΑ!

Σε εξέλιξη οι συζητήσεις. Γιατί τον "τελειώνουν" και πότε θα γίνει;

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται το όνομα του Ντανιέλε Βέρντε στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αυτή τη φορά όμως, όπως επισημαίνει η σημερινή "ΩΡΑ", ο Ιταλός εξτρέμ φαίνεται πως είναι μέσα στην τελική λίστα, σε μια τριάδα υποψηφίων, προκειμένου να καλύψει τη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού που αναζητά ο Μιγκέλ Καρντόσο. 

Αριστεροπόδαρος εξτρέμ, στα 23 του, ανήκει στη Ρόμα, ωστόσο πέραν της παρθενικής του σεζόν ως επαγγελματίας (πριν πέντε χρόνια), ποτέ δεν έμεινε στο ρόστερ των "τζιαλορόσι" κάνοντας αλλεπάλληλους δανεισμούς.

Πέρυσι, για πρώτη φορά αυτός ήταν εκτός ιταλικών συνόρων, αφού αγωνίστηκε στη Βαγιαδολίδ. Δεν είχε εκεί την πλέον σταθερή παρουσία, ήταν όμως παίκτης rotation του ισπανικού συλλόγου, αγωνιζόμενος σε 24 συνολικά ματς πρωταθλήματος (τα 6 βασικός) και πετυχαίνοντας 2 γκολ.

Η Βαγιαδολίδ δεν πρόκειται να κάνει κίνηση για να τον αγοράσει (έτσι  κι αλλιώς δεν είχε buy-out στη συμφωνία δανεισμού που είχε πετύχει με τους "τζιαλορόσι"), με τον παίκτη να έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου. Προφανώς οι Ρωμαίοι δεν τον υπολογίζουν -πλέον- για την επόμενη μέρα τους με τον Πάουλο Φονσέκα στον πάγκο, κάτι που διευκολύνει την προσπάθεια της Ένωσης να τον κάνει δικό της.

Προσθέστε και το σταθερό φλερτ της Ρόμα με τον Βασίλη Μπάρκα και το γεγονός πως στην ΑΕΚ γνωρίζουν καλά (και περιμένουν) για πρόταση των Ρωμαίων και πρόθεσή τους να συμπεριλάβουν σε αυτήν -όπως έχουμε καταγράψει στο sportdog- έμψυχα ανταλλάγματα προκειμένου να μειώσουν το χρηματικό αντίτιμο που θα προσφέρουν στην Ένωση και όλα δείχνουν πως η υποψηφιότητα του Ντανιέλε Βέρντε (προφανώς και με τη σύμφωνη γνώμη του Μιγκέλ Καρντόσο) είναι ισχυρή.

Και ίσως μάλιστα, ακόμη και αν δεν προχωρήσει κάτι άμεσα, αφού όπως τονίζεται στην "ΩΡΑ" ο 23χρονος Ιταλός είναι μέρος μιας τριάδας "εκλεκτών", το θέμα του να μείνει ανοικτό ακόμη και για αργότερα στο καλοκαίρι, ειδικά από τη στιγμή που αφενός δεν αποκλείεται οι Κιτρινόμαυροι να κάνουν και άλλη προσθήκη στα άκρα της επίθεσης και -κυρίως- αναμένεται η πρόταση για τον Μπάρκα, με τις δύο ομάδες να έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα "ρουκέτα" 20 εκατομμυρίων στην ΑΕΚ - "Γκρεμίζει" την Αγιά Σοφιά - "Τρελαμένος" ο Τίγρης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags