Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φάνος Κατελάρης: Έτσι χάθηκε ο Κύπριος για το Τριφύλλι
| 2019-06-25 23:08:00

"Ταφόπλακα" για ΠΑΟ - Τρελό "χουνέρι" σε Νταμπίζα - Υπογραφή... μαχαιριά - Πάει κι αυτός...

Sportdog Team
"Ταφόπλακα" για ΠΑΟ - Τρελό "χουνέρι" σε Νταμπίζα - Υπογραφή... μαχαιριά - Πάει κι αυτός...

Εξέλιξη που... πονάει. Ποιος τον "πρόδωσε"; Τι θα κάνει τώρα;

Κατελάρης ήταν και… πάει. Άλλος παίκτης που να έχει γίνει γνωστό πως ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση αγοράς του – έστω και αν αυτή ήταν τέτοια που χαρακτηρίστηκε προσβλητική από την Ομόνοια -  πέραν του Φάνου Κατελάρη, δεν υπάρχει.

Γνωστός του Νίκου Νταμπίζα από τη θητεία του στο «τριφύλλι» της Κύπρου ο 23χρονος διεθνής Κύπριος, εμφανίστηκε να είναι και αυτός πολύ «ζεστός» στην προοπτική της μετακόμισης του στον Παναθηναϊκό, αναλαμβάνοντας από την πλευρά του να πιέσει προκειμένου ο κυπριακός σύλλογος να δεχτεί την όντως… περίεργη (αφού δεν προέβλεπε άμεση καταβολή χρημάτων, παρά μόνο υπό προϋποθέσεις στο μέλλον) πρόταση των «πρασίνων».

Τελικά όμως, όπως φαίνεται, ούτε αυτό θα γίνει τελικά, αφού η άκαμπτη στάση της Ομόνοιας αναφορικά με το θέμα της παραχώρησης του Κατελάρη, φαίνεται πως «υποχρεώνει» και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να αλλάξει στάση και όπως εμφανίζουν σήμερα δημοσιεύματα στην Κύπρο να έχει συναινέσει (τελικά) στην πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του.

Και έτσι, από εκεί που αυτό ολοκληρώνονταν το ερχόμενο καλοκαίρι (και εκεί «πατούσε» ο Νταμπίζας…), πλέον – όπως πάντα επισημαίνεται στην Κύπρο – με την επέκταση που όπως εκτιμάται είναι θέμα ημερών να επισημοποιηθεί, ο Κατελάρης θα δεσμεύεται ως το 2023 με την Ομόνοια. Εξέλιξη που βάζει οριστικά «ταφόπλακα» στις ελπίδες του Παναθηναϊκού να κάνει δικό του τον 23χρονο μέσο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι "απαντά" ο Νταμπίζας - Σκάει... τσουνάμι - Τον θέλει σαν τρελός - Παίρνει... άρρωστο Ολυμπιακό;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags