Facebook Pixel Ρούμπεν Σεμέδο - Ολυμπιακός: Πάτησε Ελλάδα ο Σεμέδο και αποθεώθηκε - Τρελά λεφτά από Μαρινάκη για να έρθει!
| 2019-06-26 00:45:00

Πάτησε Ελλάδα ο Σεμέδο και αποθεώθηκε στο αεροδρόμιο - Τρελά λεφτά από Μαρινάκη για να έρθει!

Sportdog Team
Πάτησε Ελλάδα ο Σεμέδο και αποθεώθηκε στο αεροδρόμιο - Τρελά λεφτά από Μαρινάκη για να έρθει!

Οι πρώτες του δηλώσεις και πώς έκλεισε το "χρυσό" deal.

Ρούμπεν Σεμέδο - Ολυμπιακός: Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος αποτελεί την επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος στόπερ εμφανίστηκε χαμογελαστός στο αεροδρόμιο "Ελ Βενιζέλος" και εμφανώς ικανοποιημένος, αφού άλλωστε και ο ίδιος πίεσε για να φτάσει σε συμφωνία η ομάδα του Πειραιά με τη Βιγιαρεάλ στην οποία ανήκε και τη Σπόρτινγκ που διατηρούσε ποσοστό 20%. Όπως σας έγραψε άλλωστε το Sportdog.gr από πολύ νωρίς, ο 25χρονος άσος έρχεται στο Λιμάνι με κανονική μεταγραφή, για την ολκλήρωση της οποίας ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα χρειαστεί να... σκάσει 4 - 4.5 εκατ. ευρώ!



Ο Σεμέδο την Τετάρτη θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις για να κλείσει και τυπικά πια στον Ολυμπιακό με συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ και να με βοηθήσει και εκείνη για να είμαι ο καλύτερος»!

Τον Πορτογάλο στόπερ περίμεναν στο αεροδρόμιο 30 φίλοι των Πειραιωτών, ενώ τον ποδέχθηκε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags