Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: Σενάριο για άμεση πώληση
| 2019-06-26 10:23:00

Σενάριο... εφιάλτης για Δώνη - Κρίσιμη συνάντηση, όλα στον αέρα - Επαφή με δύο ομάδες - Λέτε;

του Νίκου Στεργίου
Σενάριο... εφιάλτης για Δώνη - Κρίσιμη συνάντηση, όλα στον αέρα - Επαφή με δύο ομάδες - Λέτε;

Έρχονται εξελίξεις. Το παλεύει ο Νταμπίζας. Θα σκάσει "ρουκέτα";

Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: Καθημερινές πλέον οι εξελίξεις στο... σίριαλ της ανανέωσης του νεαρού άσου. Και σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog, αυτή τη φορά βρισκόμαστε όντως στο φινάλε αυτής της πολύκροτης για το Tριφύλλι ιστορίας. Για την ακρίβεια, όντως μετράμε πλέον ώρες μέχρι το ξεκαθάρισμα του πού πάει η υπόθεση.

Βάσει των όσων γνωρίζουμε, αναμένεται εντός διημέρου -το πολύ- μια νέα, καθοριστική επαφή της πλευράς του παίκτη με τον Νίκο Νταμπίζα, όπου θα ξεκαθαριστεί αν και εφόσον μπορεί να υπάρξει σύγκλιση των δύο πλευρών. Γιατί, παρά τα όσα έχουν διαρρεύσει, αυτή όχι μόνο δεν υπάρχει, αλλά η απόσταση που τις χωρίζει είναι σημαντικότατη.

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί τη δεδομένη επιθυμία του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στην ομάδα, αλλά από τη στιγμή που άμεσα θα ξεκαθαρίσει το αν υπάρξει συμφωνία ή όχι για την επέκταση του συμβολαίου του, τότε, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ακόμη και να ενεργοποιηθεί ο μάνατζερ του παίκτη, επισπεύδοντας εξελίξεις με τουλάχιστον δύο ομάδες που φέρεται να βρίσκονται σε επαφή μαζί του, περιμένοντας την οριστικοποίηση των συζητήσεων που έχουν Γιάννης Μπουζούκης και Παναθηναϊκός.

Εκτίμηση, όπως μεταφέρθηκε από πηγή κοντά στην υπόθεση, στο sportdog: υπογραφές, αν δεν βελτιώσει σημαντικά την προσφορά του ο Νίκος Νταμπίζας, δύσκολα θα πέσουν. Δεν αποκλείεται, αφού είναι και κάτι που θέλει διακαώς ο Γιώργος Δώνης, αλλά δεν μπορεί κανείς να το θεωρήσει δεδομένο. Και αν τελικά επιβεβαιωθεί, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, ούτε καν μια (άμεση;) πώληση του νεαρού άσου.

Υπομονή λίγες ώρες. Παρασκευή, κοντή γιορτή…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags