26/06/19 - 16:34

Θέλει το νταμπλ με τον Ολυμπιακό ο Αβράαμ - Τι ξεχωρίζει φέτος στην ομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα δήλωσε ο παίκτης των Πειραιωτών.

Sportdog Team
Θέλει το νταμπλ με τον Ολυμπιακό ο Αβράαμ - Τι ξεχωρίζει φέτος στην ομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)
615views 0shares

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μίλησε στο επίσημο κανάλι των Ερυθρόλευκων και αναφέρθηκε στο πόσο χαρούμενος νιώθει που βρίσκεται ξανά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Επιπλέον αναφέρθηκε στο γεγονός ότι υπάρχουν πολύ καλοί χαρακτήρες μέσα στην ομάδα και αυτό βοηθάει αρκετά.

Αναλυτικά:

"Νιώθω χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην προετοιμασία της ομάδας. Πραγματικά νιώθω όμορφα, επειδή το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα και σε αυτό βοηθάει το γεγονός ότι υπάρχουν πολύ καλοί χαρακτήρες. Δύο χρόνια χωρίς τίτλο είναι πάρα πολλά για την ομάδα και οι απαιτήσεις είναι τεράστιες και το γνωρίζουμε όλοι αυτό και όλα τα παιδιά το έχουν καταλάβει, είναι συνειδητοποιημένοι. Πρέπει να το προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα."

Έπειτα πρόσθεσε:

"Ο στόχος ο δικός μας είναι καταρχάς να περάσουμε στο Champions League και όπως ξέρουμε το να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά και το νταμπλ αν είναι δυνατόν. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν, εφόσον είμαστε και υγιείς. Νομίζω ότι θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για όλες τις διοργανώσεις. Αυτό που έχω με τον προπονητή και τον πρόεδρο είναι ότι πρέπει να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο αγωνιστικά, αλλά και μέσα στα αποδυτήρια. Θα κάνω αυτό που κάνω όλα αυτά τα χρόνια και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βοηθήσω τα παιδιά, αλλά και την ομάδα να πετύχει τους στόχους της."
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ