Facebook Pixel Θόδωρος Καρυπίδης - Άρης: Το... έχασε τελείως ο Καρυπίδης - Φέρνει κι άλλον Ιντεγιε - Ποιος Τσερτσι τώρα; - Άρης για τριάδα
| 2019-06-27 19:00:00

Το... έχασε τελείως ο Καρυπίδης - Φέρνει κι άλλον Ιντέγε - Ποιος Τσέρτσι τώρα; - Άρης για τριάδα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Το... έχασε τελείως ο Καρυπίδης - Φέρνει κι άλλον Ιντέγε - Ποιος Τσέρτσι τώρα; - Άρης για τριάδα

"Τρελάθηκε" το αφεντικό, εξτρέμ-βόμβα. "Σεισμός" στη Θεσσαλονίκη!

Θόδωρος Καρυπίδης - Άρης: Η… φόρα ξεκίνησε από πέρυσι το καλοκαίρι, όπου ήταν εμφανές από τη μεταγραφική δραστηριότητα του Αρη, πως η στόχευση του δεν ήταν απλώς και μόνο να εδραιωθεί στη Superleague στην επιστροφή του στα σαλόνια, αλλά αμέσως στόχευσε ψηλότερα. Η εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου το επιβεβαίωσε, διατήρησε τη δυναμική και αυτή πλέον, μοιάζει να… κορυφώνεται με τα όσα κάνουν οι «κίτρινοι» στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Πέραν της ποιότητας των νεοαποκτηθέντων, το σημαντικό συνίσταται στο ότι ο Αρης έχει ουσιαστικά ολοκληρώσει το ρόστερ του, τουλάχιστον σε επίπεδο βασικών επιλογών του Σάββα Παντελίδη. Η θέση που απομένει για να πουν οι άνθρωποι του συλλόγου πως ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός, είναι αυτή του εξτρέμ. Εκεί αναζητείται ακόμη ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά. Την έκανε πέρυσι ο Ματέο Γκαρσία, ο Αρης το πάλεψε να τον κρατήσει στο «Βικελίδης», ίσως και περισσότερο από τις δυνάμεις του, όμως όπως φαίνεται δεν θα τα καταφέρει.

Και έτσι, έχει στραφεί σε άλλες περιπτώσεις. Δύσκολο του Μαντσίνι, του εξτρέμ της Μπορντό, δεν συγκινεί ιδιαίτερα (παρότι έχει προβληθεί επικοινωνιακά) η περίπτωση του Ιταλού, Αλέσιο Τσέρτσι, γενικά πάντως, η πρόθεση των Καρυπίδη – Διαμαντόπουλου, των ανθρώπων δηλαδή που επιμελούνται και εκτελούν τον σχεδιασμό του Αρη, είναι να αποκτηθεί ένας εξτρέμ ανάλογος – μισθολογικά, ουσιαστικά και επικοινωνιακά – του Ιντέγε.

Από εκεί και πέρα, αυτό που απομένει είναι τα λεγόμενα «γεμίσματα» στο ρόστερ, αφού η σεζόν που έρχεται δεδομένα θα έχει μεγαλύτερο όγκο αγωνιστικών υποχρεέωσεων, πόσο μάλλον αν οι «κίτρινοι» καταφέρουν να φτάσουν και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. «Γεμίσματα» που θα αφορούν έναν αριστερό μπακ, ίσως έναν στόπερ ακόμη (η τετράδα έχει έτσι κι αλλιώς συμπληρωθεί) και ενός έμπειρου τερματοφύλακα, που θα πλαισιώσει το δίδυμο του Κουέστα και του νεοαποκτηθέντα, Ενάν. Κινήσεις που προφανώς δεν «αγχώνουν» τους ανθρώπους του Αρη και που αν μη τι άλλο δείχνουν το πόσο αποτελεσματικά, γρήγορα και καίρια κινήθηκαν στο φετινό παζάρι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τέλειωσε" κορυφαίο όνομα ο Σαββίδης - Φούντωσαν οι φήμες για μεγάλο καυγά - Τι συνέβη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags