Facebook Pixel Μίροσλαβ Στοχ - Ιβάν Σαββίδης: Δεν υπάρχουν τα ποσά για Στοχ - Τόσα δίνει ο Ιβάν - Δεν είναι και... Σεμεδο
| 2019-06-27 21:08:00

Δεν υπάρχουν τα ποσά για Στοχ - Τόσα δίνει ο Ιβάν - Ξεχάστε όσα διαβάζετε - Δεν είναι και... Σεμέδο

του Λάζαρου Γεωργίδη
Δεν υπάρχουν τα ποσά για Στοχ - Τόσα δίνει ο Ιβάν - Ξεχάστε όσα διαβάζετε - Δεν είναι και... Σεμέδο

Φουλ... φουσκωμένα αυτά που κυκλοφορούν. Όλα στη φόρα, μόνο εδώ!

Μίροσλαβ Στοχ - Ιβάν Σαββίδης: Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική γράφοντας πως ο Μίροσλαβ Στοχ είναι ουσιαστικά καθ’ οδόν για την επιστροφή του στην Τούμπα, αλλά αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως σύμφωνα με τα όσα τουλάχιστον ισχυρίζονται στην Τσεχία, που σαφώς και ξέρουν καλύτερα, τα νούμερα του deal είναι κάπως διαφορετικά σε σχέση με τα όσα έχουν διαρρεύσει στην Ελλάδα απ’ όταν έγινε γνωστό πως ο ΠΑΟΚ κινείται δυναμικά για τον διεθνή Σλοβάκο εξτρέμ.

Κατ’ αρχάς, ξεκαθαρίζεται πως δεν υπάρχει buy-out στο συμβόλαιο του 30χρονου εξτρέμ και πως επίσης, ο ΠΑΟΚ δεν προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του, αλλά ένα ποσό που οριακά ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ. Όπως, πάντα από Τσεχία, επισημαίνεται, το καταλυτικό για την επίτευξη του deal ήταν πως η καταβολή του συγκεκριμένου ποσού θα είναι… one-off, όπως λέγεται στην γλώσσα των μεταγραφών, όλα δηλαδή μετρητά, με την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Επίσης, υπάρχει και κάποια διαφοροποίηση ως προς τα όσα έχουν κυκλοφορήσει και θέλουν τον Στοχ να εισπράττει περίπου 1 εκατ. ευρώ ετησίως βάσει του συμβολαίου που θα υπογράψει στον ΠΑΟΚ (κατά πάσα πιθανότατα αυτό θα είναι τριετές).

Οι ίδιες λοιπόν πηγές επιμένουν πως τα χρήματα που θα πάρει ο Σλοβάκος δεν θα ξεπεράσουν ούτε τις 750.000 ευρώ, χωρίς να προσμετράται το ποσό που θα εισπράξει από τα διάφορα, πάντα προβλεπόμενα σε τέτοιες συμφωνίες μπόνους. Και ίσως και να  μοιάζει λογικότερο, αν αναλογιστεί κανείς πως το τρέχον συμβόλαιο του Στοχ στην Σλάβια, μετά την ανανέωση που έκανε τον περασμένο Νοέμβριο, οριακά ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ ετησίως…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάει για νέα αδιανόητα «μπαμ» από ΠΑΟΚ ο Μπέος - Έχουν... τρελαθεί όλοι στον Βόλο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags