Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: Γι’ αυτό "ξενέρωσε" - Δεν είναι τα λεφτά - Θα τον "σκοτώσουν";
| 2019-06-28 10:03:00

Ατάκα... ΣΟΚ σε Μπουζούκη - Γι’ αυτό "ξενέρωσε" - Δεν είναι τα λεφτά - Θα τον "σκοτώσουν";

του Νίκου Στεργίου
Ατάκα... ΣΟΚ σε Μπουζούκη - Γι’ αυτό "ξενέρωσε" - Δεν είναι τα λεφτά - Θα τον "σκοτώσουν";

Πόσα ζητάει παραπάνω; Γιατί δεν έγινε νέα πρόταση; Όλα στη φόρα!

Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: Μέσα στην παράκρουση της υπερπληροφόρησης και της τελείως λανθασμένης όπως αποδεικνύεται αξιολόγησης των δεδομένων, αλλά και της καθημερινότητας στην υπόθεση της ανανέωσης του Γιάννη Μπουζούκη, στο sportdog ήμασταν συνεπείς από την πρώτη στιγμή, καταγράφοντας επακριβώς τις εξελίξεις σε αυτό το πολύκροτο -και σιγά σιγά κακοφορμισμένο- σίριαλ.

Την ώρα που γίνονταν λόγος για συμφωνία ανανέωσης, την ώρα που γίνονταν από εβδομάδα στην εβδομάδα λόγος για θετικές εξελίξεις, την ώρα που γίνονταν λόγος για "99,9% συμφωνία", την ώρα που προαναγγέλονταν κρίσιμα και καθοριστικά ραντεβού, εδώ στο ρεπορτάζ του "σκύλου" καταγράφαμε την πραγματικότητα, στη σωστή του διάσταση.

Εξυπακούεται λοιπόν πως κανένα ραντεβού δεν έγινε χθες μεταξύ του μάνατζερ του Έλληνα μέσου και του Νίκου Νταμπίζα. Αφενός δεν χρειάζεται, αφετέρου δεν είχε -έτσι κι αλλιώς- οριστεί. Προφανώς, η αναφορά για προσωπική παρέμβαση του Γιάννη Αλαφούζου προκειμένου να γεφυρωθεί το χάσμα (που τώρα ανακαλύπτεται…), δεν υφίσταται, γιατί πολύ απλά δεν έγινε.

Και μιας και λόγος πλέον για χάσμα. Αυτό δεν είναι οικονομικό. Ναι, η διαφορά υπάρχει και βάσει της προσφοράς (μίας και μοναδικής, δεν έχει γίνει άλλη...) που κατατέθηκε από το Τριφύλλι ουσιαστικά συνίσταται στα διπλά λεφτά. Τόσα θέλει ο Γιάννης Μπουζούκης σε σχέση με αυτά που προσφέρει ο Παναθηναϊκός.

Πλέον όμως, το χάσμα είναι και ψυχολογικό. Όταν οι "πράσινοι" επέλεξαν με την προχθεσινή τους διαρροή να καταστήσουν σαφές πως η προσφορά που έχει γίνει στον παίκτη είναι αποτέλεσμα της αξιολόγησης που έχει γίνει και συνεπώς δεν υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης, ουσιαστικά ήταν σα να μεταφέρει το μήνυμα στον 21χρονο χαφ πως "αυτά είναι και δεν έχει κάτι άλλο".

Και αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχει βαρύνει περισσότερο από κάθε τι άλλο το μυαλό και την ψυχολογία του ποδοσφαιριστή. Δεδομένα θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά προφανώς αυτό που δεν έχει γίνει αντιληπτό είναι πως έτσι κι αλλιώς, για τον επόμενο χρόνο, θα βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, ακόμη και αν δεν ανανεώσει. Γιατί πολύ απλά, στο συγκεκριμένο ρόστερ που διαθέτουν οι "πράσινοι" δεν υπάρχει η "πολυτέλεια" να μείνει εκτός αυτού ο συγκεκριμένος παίκτης σε περίπτωση που δεν συμφωνήσει. Οπότε, τον χρόνο συμμετοχής που υπολόγιζε, θα τον έχει κανονικά.

Τώρα, αν ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να ρισκάρει να προσφέρει και χρόνο συμμετοχής στον παίκτη και να μην ανανεώσουν το συμβόλαιό του, χάνοντας τον (γιατί αυτό θα γίνει…) Πρωτοχρονιά, χωρίς ευρώ στα ταμεία του συλλόγου, σεβαστό σίγουρα, αλλά και επίσης άξιο απορίας.

Εκτός αν στο μυαλό των επιτελών του αγωνιστικού σχεδιασμού υπάρχει η σκέψη για άμεση πώληση του ποδοσφαιριστή. Κάτι που όσο περνάει ο καιρός χωρίς την παραμικρή πρόοδο στις διαπραγματεύσεις, ολοένα και... γιγαντώνεται ως προοπτική στην πλευρά του "Μπούζου".

Ακόμη και έτσι να είναι πάντως, μοιάζει απίθανο το ποσό που θα έρθει σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο για τον Έλληνα μέσο να είναι ποσό που να αντιστοιχεί στην πραγματική του δυναμική ή -για να το πούμε διαφορετικά- να είναι μεγαλύτερο αυτού που θα μπορέσει να εισπράξει ο σύλλογος αν "δέσει" τον παίκτη με νέο συμβόλαιο και τον πωλήσει το επόμενο καλοκαίρι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Bόμβα στον ΠΑΟ με Μπουζούκη - "Μπάσιμο" από άλλη ομάδα - Του δίνει 250.000 ευρώ - Είναι ελληνική;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags