Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: "Υπέγραψε πενταετές με 17 εκατ. τον χρόνο ο Γκριεζμάν"
Ποδόσφαιρο
| 2019-06-28 18:40:00

Ποιος Νεϊμάρ; Παίρνει άλλον παικταρά με 17 εκατομμύρια τον χρόνο η Μπαρτσελόνα!

Sportdog Team
Ποιος Νεϊμάρ; Παίρνει άλλον παικταρά με 17 εκατομμύρια τον χρόνο η Μπαρτσελόνα!

Τί θα γίνει τώρα με τον Βραζιλιάνο;

Μπαρτσελόνα: Στην αποκάλυψη πως ο Αντουάν Γκριεζμάν έχει υπογράψει ήδη πενταετές συμβόλαιο με τους Καταλανούς προέβη η γαλλική "Equipe".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας έχει ήδη βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο με τους Μπλαουγκράνα, που θα του αποφέρει 17 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Οι Καταλανοί δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τη συμφωνία, καθώς περιμένουν την 1η Ιουλίου, όταν η ρήτρα αγοράς του παίκτη από την Ατλέτικο Μαδρίτης θα πέσει από τα 200 στα 120 εκατομμύρια.

Εάν το ων λόγω ρεπορτάζ επιβεβαιωθεί, δημιουργεί αυτομάτως ερωτηματικά για την υπόθεση της επιστροφής του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα.

Άλλωστε, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει με λιγότερα από 200 εκατ. ευρώ, γεγονός που ανεβάζει στα ύψη το μπάτζετ της Μπάρτσα.

Τα έξοδα μπορούν να αντισταθμιστούν με πωλήσεις (Κοουτίνιο, Ντεμπελέ και Μάλκομ είναι μερικοί απο τους υποψηφίους), ωστόσο υπάρχουν απορίες σχετικά με το αν οι Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ και Γκριεζμάν μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά στην επίθεση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags