Facebook Pixel Αντελίνο Βιεϊρίνια - Ραζβάν Λουτσέσκου: "Κόουτς, σε ευχαριστώ που πόνεσες μαζί μου"
| 2019-06-29 17:38:00

Συγκλονιστικό "αντίο" Βιεϊρίνια σε Λουτσέσκου: "Σε ευχαριστώ που πόνεσες μαζί μου..."

Sportdog Team
Συγκλονιστικό "αντίο" Βιεϊρίνια σε Λουτσέσκου: "Σε ευχαριστώ που πόνεσες μαζί μου..."

Αποχαιρέτησε τον προπονητή του ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.

Αντελίνο Βιεϊρίνια - Ραζβάν Λουτσέσκου: Ο Ρουμάνος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και ο αρχηγός του Δικεφάλου τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και τις στιγμές που πέρασαν μαζί.

«Coach, ήρθε η ώρα να σε χαιρετήσω και γω, και να σου ευχηθώ καλή αρχή στο καινούργιο σου ξεκίνημα ! Θέλω να σε ευχαριστήσω για όλες εκείνες τις στιγμές που περάσαμε μαζι, σε Ευχαριστω για όλες τις συμβουλές που μου έδινες κάθε τόσο, σε Ευχαριστω που πόνεσες μαζι μου όταν τραυματίστηκα και ήσουν δίπλα μου ! Ως Αρχηγός , ως οπαδός του ΠΑΟΚ σου εύχομαι καλή τύχη, καλή αρχή , ευχαριστούμε !...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βιεϊρίνια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coach, ηρθε η ωρα να σε χαιρετήσω και γω,και να σου ευχηθώ καλή αρχή στο καινούργιο σου ξεκίνημα ! Θελω να σε ευχαριστήσω για όλες εκείνες τις στιγμές που περάσαμε μαζι, σε Ευχαριστω για όλες τις συμβουλές που μου έδινες κάθε τόσο, σε Ευχαριστω που πόνεσες μαζι μου όταν τραυματίστηκα και ήσουν δίπλα μου ! Ως Αρχηγός , ως οπαδός του ΠΑΟΚ σου εύχομαι καλή τύχη, καλή αρχή , ευχαριστούμε !..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andre Vieirinha (@vieirinhaofficial) στις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags