Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Μελιόπουλος: Απίθανες δηλώσεις για τον παίκτη του Δικέφαλου
| 2019-06-30 14:35:00

"Έχει όλο το πακέτο για ΠΑΟΚ - Εκεί παίζει, θέλει βελτίωση - Δεν είναι ακόμα για βασικός, αλλά..."

του Γιώργου Κτενά
"Έχει όλο το πακέτο για ΠΑΟΚ - Εκεί παίζει, θέλει βελτίωση - Δεν είναι ακόμα για βασικός, αλλά..."

Σούπερ ανάλυση για τον πιτσιρικά που πάει στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ - Δημήτρης Μελιόπουλος: Όλο το πακέτο για να εξελιχθεί μακροπρόθεσμα σε πολύ σημαντική ομάδα για τον ΠΑΟΚ έχει ο Δημήτρης Μελιόπουλος, αλλά σε πρώτη φάση όχι ως βασικός, σύμφωνα με όσα σχολίασε στο sportdog.gr ο Περικλής Καλογιάννης.

Υπεύθυνος ακαδημιών στην Ξάνθη, ο άνθρωπος που πίστεψε και έφερε στην ακριτική ομάδα τον νεαρό άσο σχολίασε τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο, τις θέσεις που μπορεί να προσφέρει μέσα στο γήπεδο, αλλά και το γεγονός ότι είναι προτέρημα να πηγαίνει σε ομάδα που ο προπονητής τον γνωρίζει καλά.

"Έχει όλο το πακέτο - Χρειάζεται βελτίωση"

Κύριε Καλογιάννη, ποιο είναι το σχόλιό σας για τον Μελιόπουλο και τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ;

"Είναι δικό μας παιδί, τον εντάξαμε στις ακαδημίες μας και η καταγωγή του είναι από τη Βέροια. Βρίσκεται σε εμάς πάνω από 4 χρόνια, αλλά τα τελευταία 3 είχε γίνει επαγγελματίας και είχε πάρει προαγωγή στην πρώτη ομάδα. Είχε την πορεία και την εξέλιξη που θέλουμε να έχουν όλοι όσοι έρχονται σε εμάς. Αλλά πλέον είναι θέμα του ΠΑΟΚ για το αν θα πάει καλύτερα στην καριέρα του. Έχει όλο το πακέτο εκείνο που χρειάζεται για να εξελιχθεί σε σημαντική μονάδα. Έχει βέβαια και στοιχεία που χρειάζονται βελτίωση, αλλά αυτό συμβαίνει με όλους τους νέους αθλητές".

"Προτέρημα ο Λουτσέσκου - Δεν είναι έτοιμος για βασικός"

Τον είχε ξεχωρίσει ο Λουτσέσκου από την εποχή της κοινής τους συνύπαρξης στην Ξάνθη;

"Ο Λουτσέσκου ήταν στην Ξάνθη στα πολύ πρώτα βήματα του Μελιόπουλου, συνυπήρξαν στην πρώτη ομάδα μόνο την πρώτη χρονιά που ήταν επαγγελματίας. Προφανώς ο Λουτσέσκου έχει εικόνα του ταλέντου του. Και προφανώς είναι προτέρημα για κάθε νέο παιδί που πηγαίνει σε μια ομάδα και ο προπονητής τον γνωρίζει ήδη".

Σε ποιες θέσεις μπορεί να αποδώσει καλύτερα κατά την άποψή σας;

"Και σε εμάς αλλά και στην Εθνική ομάδα παίζει ως ανασταλτικός μέσος και ως κεντρικός αμυντικός. Νομίζω ότι αυτές οι δύο θέσεις είναι που μπορεί να αποδώσει καλύτερα".

Θεωρείτε ότι μπορεί να σταθεί βασικός στον Δικέφαλο;

"Είναι υποκειμενική άποψη αυτή. Η άποψή μου για το αν είναι έτοιμος για βασικός, είναι ότι δεν είναι έτοιμος. Αλλά αυτό έχει να κάνει με τον δικό μου υποκειμενισμό. Κάλλιστα ο Λουτσέσκου μπορεί να έχει άλλη άποψη και να τον καθιερώσει. Γιατί όπως είπα και νωρίτερα, ο Μελιόπουλος έχει όλο το πακέτο για να καθιερωθεί μακροπρόθεσμα".

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να του στείλετε;

"Να είναι γερός, υγιής και να μην έχει τραυματισμούς. Όρεξη για σκληρή δουλειά έχει έτσι κι αλλιώς, πιστεύω ότι θα δικαιώσει και εμάς που τον είχαμε επιλέξει και όλους όσους τον είχαν στηρίξει και τον εμπιστεύονται".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags