Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Παλάβωσε" ο Μαρινάκης - Φέρνει επιθετικό-βόμβα
| 2019-07-01 11:35:00

"Παλάβωσε" ο Μαρινάκης - Φέρνει φορ-βόμβα - Τεράστια υπέρβαση - Θα "γκρεμίσει" το Καραϊσκάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
"Παλάβωσε" ο Μαρινάκης - Φέρνει φορ-βόμβα - Τεράστια υπέρβαση - Θα "γκρεμίσει" το Καραϊσκάκη

Φούντωσαν οι φήμες για σούπερ όνομα. Ποιος μπορεί να είναι;

Ολυμπιακός - Ραδαμέλ Φαλκάο: Μέρες τώρα υποβόσκει η φημολογία στο ρεπορτάζ Ολυμπιακού αναφορικά με στόχευση στη γαλλική αγορά για τον επιθετικό που θα πάρει τη φανέλα βασικού της επόμενης σεζόν. Μάλιστα, αυτή η φημολογία συνοδεύεται από τον χαρακτηρισμό "βόμβα", με τον οποίο προφανώς και φωτογραφίζεται μια περίπτωση που θα κάνει... πάταγο.

Την προηγούμενη εβδομάδα, μόνο οι Γάλλοι -και αυτοί όχι και σε τόσο αξιόπιστα sites- είχαν φροντίσει να την "ονοματίσουν" κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον, για προσπάθεια, για όνειρο, όπως θέλετε πείτε το, των "ερυθρόλευκων" να κάνουν δικό τους τον Ραδαμέλ Φαλκάο.

Σήμερα, όμως τη σκυτάλη παίρνει ο "Κόκκινος Πρωταθλητής", ο οποίος "χτυπάει" τον αρχηγό της εθνικής Κολομβίας στο πρωτοσέλιδό του, τονίζοντας πως είναι αυτός που έχει στοχοποίησει ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης και πως καταβάλλει προσπάθεια να τον φέρει στον Πειραιά.

Μοιάζει πραγματικά απίστευτο και στοιχειοθετείται από τα νούμερα που συνοδεύουν τον 33χρονο επιθετικό. Εχει έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμη, αμείβεται στη Μονακό με περίπου 10 εκατ. ευρώ, ο ίδιος, πριν την έναρξη του Κόπα Αμέρικα απέρριψε προσφορά από τη Μίλαν (έναντι ετήσιων απολαβών 9 εκατ. ευρώ), η οποία μάλιστα προσέφερε στους Μονεγάσκους ένα ποσό που ξεπερνούσε τα 15 εκατ., με την  αιτιολογία πως... δεν θα παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Πώς τώρα, με αυτά τα νούμερα, μια οποιαδήποτε ελληνική ομάδα έστω θα σκεφτεί να... ονειρευτεί πως μπορεί να μπει σοβαρά στη διεκδίκηση ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή, είναι ένα ερώτημα που προφανώς μόνο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μπορούν να απαντήσουν. Εννοείται πως η σχέση που υπάρχει με τον μάνατζερ του Κολομβιανού επιθετικού, τον Ζόρζε Μέντες είναι ισχυρή και στενή, αλλά φτάνει μόνο αυτή;

Εξάλλου, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι το γεγονός ότι οι Πειραιώτες διέψευσαν σήμερα το πρωί ότι ασχολούνται με τη συγκεκριμένη περίπτωση. Aπό την άλλη, βέβαια, όπως αναφέραμε, υπάρχει η φημολογία πως η μεταγραφή του φορ θα αφορά παίκτη με σούπερ όνομα, ενός... Φαλκάο, δηλαδή, ακόμα κι αν δεν είναι ο ίδιος ο Κολομβιανός επιθετικός.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μ' αυτόν τον παικτάρα παίρνει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός" - Απίστευτες ατάκες για Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags