Facebook Pixel Παρασκήνιο με Φετφατζίδη, Άρη και Παναθηναϊκό!
| 2019-07-01 18:00:00

Τρέλα Δώνη πρώην Ολυμπιακός - Έριξε "άκυρο" - Γιατί πήγε σε άλλη top ομάδα - "Τσεπώνει" 250.000

του Νίκου Στεργίου
Τρέλα Δώνη πρώην Ολυμπιακός - Έριξε "άκυρο" - Γιατί πήγε σε άλλη top ομάδα - "Τσεπώνει" 250.000

Δεν τον ήθελε ο Νταμπίζας. "Παρακάλεσε" για νέο συμβόλαιο!

Την περασμένη εβδομάδα παρουσιάστηκε ως υποψήφιος να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Όσοι γνωρίζουν τον Γιάννη Φετφατζίδη και τα συναισθήματά του, ξαφνιάστηκαν ακόμη και στο άκουσμα της είδησης. Το οικονομικό του στάτους, από την πλουσιοπάροχη θητεία του στη Σαουδική Αραβία, του επιτρέπει πλέον αφενός να κάνει επιλογές και βάσει συναισθημάτων, αφετέρου να μην αξιολογεί σχεδόν καθόλου το οικονομικό κομμάτι ως προτεραιότητα.

Και από το αγωνιστικό που γνωρίζει για το "τριφύλλι", ο διεθνής μεσοεπιθετικός, δεν πείστηκε. Γνώριζε φυσικά από πρώτο χέρι και τις ενστάσεις και τους ενδοιασμούς που είχε για την περίπτωση του ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας (σε αντίθεση με τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος δεν ήταν τόσο… αρνητικός και φέρονταν μάλιστα να έχει κάνει προσωπική επαφή με τον "Φέτφα") και όλα αυτά δημιουργούσαν ένα σκηνικό που δεν καθιστούσε τον Φετφατζίδη θετικό στην προοπτική του "τριφυλλιού". Κάθε άλλο για την ακρίβεια.

Με δική του πρωτοβουλία έριξε ξανά γέφυρες προς την πλευρά  του Άρη, αφού στο τέλος της περασμένης σεζόν, είχε διαφανεί πως ήθελε να ψάξει κάτι στο εξωτερικό, οπότε από τη στιγμή που δεν βρήκε κάτι που να τον καλύπτει, γύρισε στους "κίτρινους", που τον περιέβαλλαν με εμπιστοσύνη στο δεύτερο μισό της περασμένης χρονιάς δηλώνοντας τη… διαθεσιμότητά του.

Στον Άρη, ειδικά ο τεχνικός διευθυντής, Ντίνος Διαμαντόπουλος (παλιός μάνατζερ του Φετφατζίδη και προσωπική του επιλογή τον περασμένο Ιανουάριο), αλλά και ο Σάββας Παντελίδης εκτιμούν πολύ τις δυνατότητες του Έλληνα εξτρέμ θεωρώντας πως με μια πλήρη, εξ αρχής καλοκαιρινή προετοιμασία θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση την ερχόμενη σεζόν. Ανάγκη στον Αρη για εναλλακτικές λύσεις στα φτερά της επίθεσης έτσι κι αλλιώς υπάρχει, οπότε από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις, οι δύο πλευρές έκατσαν στο τραπέζι και κατέληξαν σε συμφωνία.

Ο Άρης πρόσφερε διετές συμβόλαιο στον Φετφατζίδη, με κλιμακωτές, ανάλογα τις συμμετοχές του, απολαβές (που θα προσεγγίζουν, αν όχι και ξεπερνούν τις 250.000 ευρώ τον χρόνο), πρόταση που κάλυψε τον ίδιο τον "Φέτφα" -έτσι κι αλλιώς, επαναλαμβάνουμε, αυτός ήταν που έριξε εκ νέου γέφυρες με τον Άρη δείχνοντας τη θέλησή του να παραμείνει στο ρόστερ- όπως και έγινε, αφού οι Κίτρινοι ανακοίνωσαν και επίσημα από τα social media την παραμονή του Έλληνα άσου στην ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags