Facebook Pixel Συνέντευξη Τεριακή στο sportdog για τον Βέρντε που θέλει η ΑΕΚ!
| 2019-07-01 22:12:00

"Εξτρέμ κίνδυνος-θάνατος για την ΑΕΚ - Τρομερά φάουλ, ντριμπλαδόρος - Δεν έπαιζε βασικός γιατί..."

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Εξτρέμ κίνδυνος-θάνατος για την ΑΕΚ - Τρομερά φάουλ, ντριμπλαδόρος - Δεν έπαιζε βασικός γιατί..."

"Αυτό είναι το μεγάλο του ατού - Μπορεί να πιάσει, έχει διείσδυση".

Η ενίσχυση στα φτερά της επίθεσης είναι από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν μεταγραφικά την ΑΕΚ. Η Ένωση τσεκάρει λύσεις στα εξτρέμ με το όνομα του Ντανιέλε Βέρντε της Ρόμα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας.

Ο 23χρονος έχει παραστάσεις από Ιταλία, καθώς ως δανεικός έκανε τη διαδρομή Φροζινόνε, Πεσκάρα, Αβελίνο, Ελλάς Βερόνα, ενώ τη σεζόν που πέρασε βγήκε για πρώτη φορά εκτός συνόρων. Αγωνίστηκε στην Ισπανία με τη φανέλα της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, όπου μέτρησε 26 συμμετοχές και 6 γκολ, παίζοντας συνολικά 895 λεπτά, πριν επιστρέψει στη Ρώμη το καλοκαίρι.

Την εικόνα του παίκτη στην Πριμέρα σχολίασε ο Γιώργος Τεριακής. Ο ειδικός του ισπανικού πρωταθλήματος μίλησε στο sportdog για τον στόχο της ΑΕΚ με τα καλύτερα λόγια.

Ποια εντύπωση άφησε ο Βέρντε στην Ισπανία;

"Έχει τρομερά χτυπήματα φάουλ. Είναι κίνδυνος-θάνατος. Είναι πολύ καλός στις εκτελέσεις του. Τα περισσότερα γκολ που πέτυχε τα έβαλε με αυτόν τον τρόπο. Αυτό είναι το μεγάλο του ατού. Είναι περισσότερο επιθετικογενής παίκτης. Παίζει περισσότερο ως εξτρέμ αλλά και ως δεύτερος επιθετικός. Είναι δημιουργικός όχι εκτελεστής, αν και έχει το γκολ".

Η τεχνική του πως είναι;

"Είναι καλός τεχνίτης με την μπάλα. Είναι ντριπλαδόρος και καλός στο ένας με έναν. Έχει τη διείσδυση".

Στη Βαγιαδολίδ δεν έκανε γεμάτη σεζόν, πού αποδίδεται αυτό;

"Στην Ιταλία έκανε πιο γεμάτες χρονιές. Στη Βαγιαδολίδ δεν έπαιξε πολύ, επειδή είναι μία ομάδα που έπαιζε αμυντικά. Αυτός είναι παίκτης που έχει το μυαλό του στην επίθεση. Γι' αυτό και δεν έπαιξε βασικός σε πολλά ματς".

Στην ΑΕΚ μπορεί να ανταποκριθεί;

"Έχω καλή εικόνα για τον παίκτη. Είναι θετική επιλογή. Μπορεί να παίξει έξω δεξιά ή πίσω από τον επιθετικό στο 4-2-3-1. Η Βαγιαδολίδ όμως έπαιζε 4-4-2 οπότε τον βλέπαμε στα άκρα. Στην ΑΕΚ μπορεί να πιάσει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags