Facebook Pixel Από το PAOK TV το φιλικό με την Άλκμααρ
| 2019-07-02 17:47:00

Το πρώτο τεστ επί εποχής Φερέιρα κόντρα στην Άλκμααρ - Εκεί θα το δούμε!

Sportdog Team
Το πρώτο τεστ επί εποχής Φερέιρα κόντρα στην Άλκμααρ - Εκεί θα το δούμε!

Φοβερή κίνηση από τον ΠΑΟΚ.

Από το PAOK TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρώτο φετινό φιλικό της ομάδας κόντρα στην Άλκμααρ οι φίλοι του ΠΑΟΚ.

Οι "ασπρόμαυροι" εξασφάλισαν τα δικαιώματα της μετάδοσης, που ισχύουν αποκλειστικά για κατοίκους Ελλάδας, Αλβανίας και Κύπρου. 

Θυμίζουμε ότι το εν λόγω φιλικό είναι προγραμματισμένο για αύριο Τετάρτη και ώρα 20:00, το οποίο θα αποτελέσει το πρώτο τεστ του Άμπελ Φερέιρα στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξασφάλισε τα δικαιώματα της μετάδοσης της πρώτης φιλικής αναμέτρησης στην Ολλανδία κόντρα στην Άλκμααρ και σας προσφέρει τον αγώνα εντελώς δωρεάν μέσω PAOK TV. Η προβολή αφορά αποκλειστικά κατοίκους Ελλάδας, Κύπρου και Αλβανίας.

Την Τετάρτη (03.07, 20:00) μπορείτε να παρακολουθήσετε σε Full HD από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, την φιλική αναμέτρηση με τη Αλκμάαρ στην Ολλανδία.

Εύκολα, απλά και εντελώς δωρεάν , απολαύστε τον αγώνα στην Smart TV σας, σε υπολογιστή, στο κινητό ή σε tablet μέσω της επιλογής Watch Now!

Η μετάδοση του αγώνα από το PAOK TV θα είναι ενεργή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όσους βρίσκονται εντός Ελλάδας, Αλβανίας και Κύπρου. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το tv.paokfc.gr ή καλέστε στην γραμμή εξυπηρέτησης πελατών: +30 2310958322. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags