Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Βέρνον Ανίτα: Αυτός τον αλλάζει επίπεδο
| 2019-07-03 10:43:00

Επιτέλους... μεταγραφάρα - Αυτός αλλάζει επίπεδο τον ΠΑΟ - Έτσι θα έρθει - Αδιανόητα λεφτά!

του Νίκου Στεργίου
Επιτέλους... μεταγραφάρα - Αυτός αλλάζει επίπεδο τον ΠΑΟ - Έτσι θα έρθει - Αδιανόητα λεφτά!

Mεγάλο deal Νταμπίζα. "Έπιασε" 8,5 εκατομμύρια. Είναι... πασπαρτού.

Βέρνον Ανίτα: Την ώρα που ο Παναθηναϊκός κάνει... μηδενική πρόταση για αγορά ποδοσφαιριστή (Φάνος Κατελάρης) -και φυσικά απορρίπτεται μετά πολλών επαίνων-, την ώρα που ο βασικός στόχος των "πρασίνων" για τη θέση των εξτρέμ προτιμάει να δοκιμαστεί στην 63η ομάδα στην Αγγλία, τη Σάουθεντ, βάσει της περυσινής της κατάταξης (Καλούμ Ρόμπερτς), φέρεται να εξαντλεί τις πιθανότητες του για να δελεάσει έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος πριν έξι χρόνια πήγε στην Πρέμιερσιπ και τη Νιουκάστλ έναντι 8,5 εκατ. ευρώ.

Ο λόγος για τον Βέρνον Ανίτα, τον 30χρονο Ολλανδό... πασπαρτού, ο οποίος συστήθηκε και έκανε καριέρα στα ολλανδικά (με τη φανέλα του Αγιαξ) γήπεδα και στη συνέχεια στην Πρέμιερ Λιγκ ως αμυντικός χαφ, πριν, τη σεζόν 2017-18 πέσει στον Μαρσέλο Μπιέλσα στη Λιντς, ο οποίος και τον χρησιμοποίησε ως ακραίο μπακ (τόσο αριστερά όσο και δεξιά).

Δεν κράτησε για πολύ, αφού εξοβελίστηκε τελείως από τον Αργεντινό τεχνικό -δεν πήρε καν νούμερο για την περασμένη σεζόν στα "παγώνια"- με την αγγλική ομάδα να τον δανείζει στη Βίλεμ, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του.

Έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου στο "Ελαντ Ρόουντ", του έχει μεταφερθεί πως δεν υπολογίζεται και πως είναι ελεύθερος να αποχωρήσει, ωστόσο έναν μήνα από τη στιγμή που ενημερώθηκε σχετικά, δεν έχει γίνει το παραμικρό, προφανώς γιατί ο παίκτης προσδοκά μέρος της αποζημίωσης που προβλέπεται για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ποσό που εκτιμάται πως ξεπερνάει τις 700.000 ευρώ! Ακόμη και αν αποζημιωθεί πλήρως από τη Λιντς, το συγκεκριμένο προφανώς και συνιστά ένα μέτρο σύγκρισης των απαιτήσεων του, ειδικά στην περίπτωση που δεχθεί να συζητήσει έστω να έρθει στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Πως τώρα το "τριφύλλι" με μισθολογικό ταβάνι τις 250.000 ευρώ ετησίως θα μπορέσει να τον δελεάσει, είναι άγνωστο…

Εξυπακούεται πως πρόκειται για μια πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση, αφού δεδομένα -πέραν των υπολοίπων- ο Ανίτα θα έχει σίγουρα προσφορές από πρωταθλήματα που λογικά θα τον συγκινούν περισσότερο από το ελληνικό (κάτι που θα ενισχυθεί όταν βρει την άκρη στη διαδικασία λύσης συμβολαίου με τη Λιντς), από την άλλη όμως, αν υπάρχει έστω και μια πιθανότητα για τον Παναθηναϊκό, τότε δικαιολογημένα ο Νίκος Νταμπίζας την εξαντλεί, αφού όντως ο Ολλανδός μέσος είναι από τους ποδοσφαιριστές εκείνους που ανεβάζουν επίπεδο το ρόστερ των "πρασίνων". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Τον ανακοίνωσε ο ΠΑΟ κι αυτός υπογράφει σε άλλη ομάδα - Θα... τρελαθεί ο Δημήτρης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags