Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γι’ αυτόν τον παίκτη "καίγεται" ο Πέδρο Μαρτίνς
| 2019-07-03 13:14:00

Γι’ αυτόν "καίγεται" ο Μαρτίνς - Πανικός για "φονιά", 2 εκατ. ετησίως - Θα πάρει τον... παγκίτη;

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι’ αυτόν "καίγεται" ο Μαρτίνς - Πανικός για "φονιά", 2 εκατ. ετησίως - Θα πάρει τον... παγκίτη;

Παίζουν τρελό "ξύλο" στο λιμάνι. Τινάζουν την μπάνκα στον αέρα;

Στον καθημερινό βομβαρδισμό ονομάτων αναφορικά με την υπόθεση του "εκλεκτού" του Ολυμπιακού για τη θέση του βασικού φορ της ερχόμενης περιόδου, πλέον φαίνεται πως... σχηματοποιείται ως προτεραιότητα ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο 32χρονος Μαροκινός φουνταριστός συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς, δεδομένα οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή μαζί του, έχοντας ξεχωρίσει την υποψηφιότητά του και παλεύουν κόντρα σε δύο ανασταλτικούς παράγοντες για άμεσο deal.

Πρώτον, όπως έχουμε επισημάνει στο sportdog, από την πρώτη στιγμή που διέρρευσε το όνομα του Γιουσέφ Eλ Αραμπί, είναι το γεγονός πως έχει στα χέρια του πολλές προτάσεις από όλα τα μήκη και πλάτη του ορίζοντα και φυσικά από πολύ "γερά" πορτοφόλια.

Και εδώ συνίσταται το δεύτερο θέμα, αφού οι απαιτήσεις του Μαροκινού επιθετικού φέρονται -εξαιτίας αυτής ακριβώς της ζήτησης που έχει- να είναι σε ποσό που αν δεν ξεπερνάει, τουλάχιστον ισοδυναμεί με 2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Δύσκολο συνεπώς το "ψηστήρι", απαιτητικό και άκρως ανταγωνιστικό το πλαίσιο, με τους "ερυθρόλευκους" φυσικά να έχουν την προσοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών, προσπαθώντας να μη χάσουν άλλον χρόνο, αφού τα παιχνίδια με την Πλζεν πλησιάζουν και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει τον βασικό επιθετικό στη διάθεσή του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Έναν που είχε ζητήσει πέρυσι ο Πορτογάλος τεχνικός, τον συμπατριώτη του Ρουί Φόντε, επαναφέρει στο προσκήνιο σε σημερινό της δημοσίευμα η Live Sport. Ο 29χρονος επιθετικός, πέρυσι, παραχωρήθηκε δανεικός από τη Φούλαμ στη Λιλ, στην οποία όμως έρχονταν σχεδόν αποκλειστικά από τον πάγκο, αδυνατώντας να βρει χώρο σε μια από τις καλύτερες επιθετικές γραμμές του σαμπιονά την περασμένη σεζόν.

Οι "λιλουά" δεν πρόκειται να τον αγοράσουν, η Φούλαμ δεν πρόκειται (και δεν θέλει) να τον κρατήσει, γεγονός που σε συνδυασμό με το ότι έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου καθιστά την περίπτωση του εφικτή ή έστω συζητήσιμη για τους "ερυθρόλευκους", αν και εφόσον αποφασίσουν τελικά να κινηθούν για τον Ιβηρα επιθετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τώρα, φυλαχτείτε! Σκάει... τσουμάμι στο λιμάνι - Τριπλό "μπαμ" Μαρινάκη - Αποκάλυψη Νικολακόπουλου

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags