Facebook Pixel Απίστευτη μπηχτή για Λουτσέσκου
| 2019-07-03 22:19:00

Απίστευτη μπηχτή για Λουτσέσκου: «Μόνο για τα λεφτά πας στην Αραβία»

Sportdog Team
Απίστευτη μπηχτή για Λουτσέσκου: «Μόνο για τα λεφτά πας στην Αραβία»

Δεν ξανάγινε τέτοιο καρφί.

Ακατανόητη χαρακτήρισε την επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ για να πάει στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ, ο Πάρης Ανδράλας.

Παράλληλα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου τόνισε ότι ο νέος προπονητής της ομάδας, Αμπέλ Φερέιρα θα έχει μεγαλύτερη πίεση, αφού το περσινό νταμπλ ανεβάζει τον πήχη των «ασπρόμαυρων» τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis:

Για τη φυγή του Λουτσέσκου: «Ακατανόητη η επιλογή του Λουτσέσκου να φύγει από τον ΠΑΟΚ, λίγες μέρες πριν η ομάδα ταξιδέψει για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου τον είχαν δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη και ο κόσμος τον είχε αγκαλιάσει κι ενώ είχε την ευκαιρία να συνεχίσει να παίρνει τίτλους με τον ΠΑΟΚ και να κάνει το όνειρο πραγματικότητα με μια πιθανή είσοδο του συλλόγου στους ομίλους του Champions League, αυτός προτίμησε να πάρει στην Αραβία για τα λεφτά, αν και δεν έχει οικονομικό θέμα ο ίδιος. Σ΄ αυτές τις χώρες πάνε μόνο οι τελειωμένοι ποδοσφαιριστές, αλλά και οι προπονητές που δεν θέλουν να εξελιχθούν στη δουλειά τους».

Για την πρόσληψη Φερέιρα: «Ο ΠΑΟΚ παρά το σοκ με τη φυγή του Λουτσέσκου έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και πήρε έναν νέο και φιλόδοξο προπονητή. Να τονίσουμε όμως ότι άλλο Μπράγκα και άλλο ΠΑΟΚ. Το Πρωτάθλημα στην Πορτογαλία δεν διαφέρει με το ελληνικό. Πάντως, ο Φερέιρα θα έχει μεγάλη πίεση λόγω του περσινού νταμπλ και θα πρέπει να το διαχειριστεί και να προσαρμοστεί γρήγορα στις συνθήκες του Δικεφάλου. Ένα μείον του είναι ότι δεν ξέρει πολλά για τον ΠΑΟΚ και δεν είχε λόγο στις μεταγραφές. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει πιο ελκυστικός και να πάρει παίκτες».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags