Facebook Pixel ΑΕΚ - Βασίλης Μπάρκας: Έτσι θα πάρει τη σπουδαία μεταγραφή στη Ρόμα
| 2019-07-04 12:20:00

Απίστευτη "καραμπόλα" - "Εμπλοκή" της ΑΕΚ σε deal 30 εκατομμυρίων - Έτσι τινάζει την μπάνκα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτη "καραμπόλα" - "Εμπλοκή" της ΑΕΚ σε deal 30 εκατομμυρίων - Έτσι τινάζει την μπάνκα!

"Πανηγυρίζει" ο Τίγρης. Χαλάει μεταγραφή και... φτιάχνεται;

ΑΕΚ - Βασίλης Μπάρκας: Γνωστό το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Βασίλη Μπάρκα. Οι "τζιαλορόσι" ψάχνουν απεγνωσμένα τερματοφύλακα και έχουν ψηλά στη  λίστα τους τον Ελληνα κίπερ. Δεν είναι ο μόνος.

Δεν είναι και όπως φαίνεται ο ψηλότερος στη σχετική αξιολόγηση των Ρωμαίων. Αυτό όμως αλλάζει και αλλάζει εύκολα, ειδικά αν ο βασικός -όπως όλα δείχνουν- της Ρόμα, ο Πάου Λόπεθ δεν γίνει κάτοικος της "Αιώνιας Πόλης".

Σύμφωνα λοιπόν με τα ιταλικά media, η Ρόμα δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος στην προσπάθειά της να αποκτήσει τον τερματοφύλακα της Μπέτις. Και αυτό παρότι προσφέρει στους Ανδαλουσιάνους 20 εκατ. ευρώ παράλληλα με το 50% των δικαιωμάτων του Παραγουανού επιθετικού, Τόνι Σανάμπρια.

Οι υπεύθυνοι όμως του ισπανικού συλλόγου δεν ικανοποιούνται με τη συγκεκριμένη προσφορά, αφού δεν φαίνεται πως ενδιαφέρονται για τον Σανάμπρια, αξιώνοντας να αφαιρεθεί από την προσφορά της Ρόμα και προφανώς ζητώντας περισσότερα χρήματα, που σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, φτάνουν στα 30 εκατ. ευρώ.

Ποσό που μοιάζει πολύ δύσκολο να δαπανήσει η Ρόμα (που υπενθυμίζουμε πως αντιμετώπισε ένα πολύ πιεστικό πρόβλημα με το FFP της περασμένης περιόδου και έλυσε με το deal του Μανωλά), ειδικά από τη στιγμή που η θέση κάτω από τα δοκάρια δεν είναι η μόνη στην οποία αναζητά ενίσχυση.

Και αυτό παρότι φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον ίδιο τον Ισπανό τερματοφύλακα, ο οποίος έχει ενημερώσει τη διοίκηση της Μπέτις πως θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα.

Ως εκεί όμως, αφού οι Ανδαλουσιάνοι γνωρίζοντας πως ο Λόπεθ έχει αγορά, εξακολουθούν να κρατάνε τις απαιτήσεις τους στον… Θεό, προκαλώντας σημαντική εμπλοκή στην προσπάθεια της Ρόμα. Και αν αυτή παγιωθεί, αν καταλήξει σε αδιέξοδο, τότε μοιραία οι Ρωμαίοι θα στραφούν σε άλλες επιλογές. Και εκεί, προφανώς, θα παίξει πολύ δυνατά ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος έχει εκτός των υπολοίπων και το πλεονέκτημα πως είναι πολύ φθηνότερος του Λόπεθ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα - Συμφώνησε με την ΑΕΚ ο "φονιάς" - Ετοιμάζονται για το... αεροδρόμιο οι οπαδοί!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags