Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: Υπογράφει με ένα τηλέφωνο
| 2019-07-05 10:28:00

Ψέματα με Μπουζούκη - Δεν "καίγεται" για ΠΑΟ - Ρίσκο Νταμπίζα - Ένα τηλέφωνο και υπογράφει στον...

του Νίκου Στεργίου
Ψέματα με Μπουζούκη - Δεν "καίγεται" για ΠΑΟ - Ρίσκο Νταμπίζα - Ένα τηλέφωνο και υπογράφει στον...

Τρελό ξεκαθάρισμα. Παζάρι για 10.000; Ποιος έχει το "πρόβλημα";

Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: Ομολογουμένως έχει κουράσει. Αλλά περισσότερο κουραστικό είναι η ανάγκη όλων των εμπλεκομένων, να δημιουργούν νέα γύρω από την υπόθεση της ανανέωσης του Γιάννη Μπουζούκη.

Στο sportdog γράψαμε χθες πως εδώ και περίπου δύο εβδομάδες δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως εξέλιξη, καμία απολύτως επαφή και καμία απολύτως επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, Παναθηναϊκού δηλαδή και Μπουζούκη.

Και αυτό μέχρι και σήμερα, ισχύει. Εννοείται πως δεν υπάρχει και διαπραγμάτευση. Όπως αναφέραμε χθες, μια πρόταση και μόνο, στις αρχές Ιουνίου, έχει κατατεθεί στον 21χρονο μέσο, απορρίφθηκε, χωρίς καν να γίνει αντιπρόταση, παρά μόνο ενημέρωση για τις απαιτήσεις του και χωρίς, έκτοτε, να επανέλθει ο Νίκος Νταμπίζας με κάτι νέο, βελτιωμένο ή έστω διαφοροποιημένο, παρά μόνο τη διαρροή που έγινε προ εβδομάδας, η οποία και συνιστά τη μοναδική "επικοινωνία" των δύο πλευρών και με την οποία ξεκαθαρίζονταν η απόφαση των "πράσινων" να μην αυξήσουν την προσφορά τους.

Εξυπακούεται λοιπόν πως αυτό που κυκλοφόρησε χθες περί μείωσης των απαιτήσεων του παίκτη, δεν υφίσταται. Ο "Μπούζου" θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά σε παζάρι για... 10 ή 20 χιλιάρικα, δεν μπαίνει και κυρίως, δεν μπαίνει με δική του πρωτοβουλία, όσο δεν βλέπει πως δεν υπάρχει ανάλογη διάθεση και από την πλευρά του συλλόγου.

Επαναλαμβάνουμε -αφού το έχουμε καταθέσει πολλές φορές σε σχέτικα ρεπορτάζ στο παρελθόν- πως ο Γιάννης Μπουζούκης δεν "καίγεται" να ανανεώσει. Δεν είναι αυτός που "κυνηγάει" τις καταστάσεις ή τα πράγματα για να συμβούν. Το "πρόβλημα" το έχει ο Παναθηναϊκός, πρωτοβουλία για τη γεφύρωση του χάσματος όμως δεν έχει παρθεί ακόμη από τον Νταμπίζα. Προφανώς, δεν θα μπορούσε να πάρει μια τέτοια ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Δεν έχει λόγο να το κάνει.

Και έτσι, παραμένουμε στο ίδιο, απαράλλαχτο εδώ και δύο εβδομάδες, καθεστώς στασιμότητας. Αλλάζει εύκολα. Ένα τηλέφωνο ίσως να φτάνει. Ακόμη όμως, δεν έχει γίνει…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags