Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα είπε όλα ο Μασούρας - Αυτό ξεχωρίζει στον Ολυμπιακό - Τι είπε για την ομάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-07-06 15:41:00

Τα είπε όλα ο Μασούρας - Αυτό ξεχωρίζει στον Ολυμπιακό - Τι είπε για την ομάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τα είπε όλα ο Μασούρας - Αυτό ξεχωρίζει στον Ολυμπιακό - Τι είπε για την ομάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα δήλωσε ο παίκτης των Ερυθρόλευκων.

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε μετά το φιλικό του Ολυμπιακού και τη νίκη με 5-0 επί της Γιαγκελόνια.

Ο νεαρός παίκτης των Ερυθρόλευκων τόνισε πως η ομάδα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη ενώ σχολίασε πως είναι αρκετά σημαντικό το γεγονός ότι οι περισσότεροι γνωρίζονται καλά καθώς είναι μαζί από πέρσι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Σίγουρα είχαμε μία πολύ καλή απόδοση. Διορθώσαμε τα λάθη των προηγούμενων παιχνιδιών. Δεν δεχτήκαμε γκολ, κάτι το οποίο έχουμε ως στόχο από την αρχή της προετοιμασίας. Ήμασταν πιο πιεστικοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και πήραμε το αποτέλεσμα απέναντι σε μία πιο αδύναμη ομάδα. Και οι υπόλοιπες ήταν πιο αδύναμες ομάδες, απλώς ίσως να μην ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι. Τώρα όμως ήμασταν συγκεντρωμένοι, πήραμε αυτό που θέλαμε και θα συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό.

Και ο αντίπαλος έχει τον ίδιο στόχο με εμάς, την είσοδο στους ομίλους. Θα είναι στην ίδια ετοιμότητα με εμάς. Θεωρώ όμως ότι η ομάδα μας είναι ενισχυμένη. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και αν είμαστε συγκεντρωμένοι και πιεστικοί βλέπουμε ότι τα αποτελέσματα έρχονται.

Πολλά από τα παιδιά που αγωνίστηκαν στην ίδια ενδεκάδα ήταν και πέρσι. Και με τον ίδιο προπονητή. Είναι σημαντικό αυτό που γνωριζόμαστε. Ξέρουμε τι ζητάμε μέσα στο παιχνίδι μας. Πήραμε όλα αυτά τα στοιχεία που είπαμε να διορθώσουμε και καταφέραμε το 5-0."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags