Facebook Pixel "Σφάζονται" Ρεάλ, Μπάρτσα, Γιούβε, Μίλαν με παίκτη του ΠΑΟΚ
| 2019-07-06 23:24:00

Χαμός για παίκτη του ΠΑΟΚ, τρίβει τα χέρια του ο Σαββίδης - "Σφάζονται" Ρεάλ, Μπάρτσα, Γιούβε, Μίλαν

Sportdog Team
Χαμός για παίκτη του ΠΑΟΚ, τρίβει τα χέρια του ο Σαββίδης - "Σφάζονται" Ρεάλ, Μπάρτσα, Γιούβε, Μίλαν

Τον θέλουν κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων έχει προκαλέσει παίκτης των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή.

Πρόκειται για τον Αλπασλάν Ταχσίν, ο οποίος είναι από τους φέρελπεις ποδοσφαιριστές που διαπρέπει ανάμεσα στα παιδιά της ηλικίας του. Ο μικρός ξεχωρίζει για την καλή τεχνική του κατάρτιση, τη διεισδυτηκότητά του και την τεχνική του κατάρτιση. Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και διαθέτει φοβερή κάθετη μπαλιά, δυνατό σουτ.

Όπως αναφέρει η Hurriet, ο πιτσιρικάς, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και στην κορυφή έχει μπει στο στόχαστρο των Γιουβέντους, Μίλαν, Ρόμα, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Σεβίλλη και Ντόρτμουντ.

«Έχει τετοια ποδοσφαιρική νοημοσύνη που μπορεί να κάνει τη διαφορά ανά πάσα στιγμή . Η συμβολή του Αλπασλάν στο πρωτάθλημα μας για τρία συνεχόμενα χρόνια δεν μπορεί να αγνοηθεί. Είναι μια ωραία εξέλιξη ότι τον κοιτάζουν μεγάλοι σύλλογοι και είμαι σίγουρος ότι θα εργαστεί σκληρά για να έχει αυτό που του αξίζει. Έπαιξε 30 παιχνίδια στα μεγάλα πρωταθλήματα τον τελευταίο χρόνο, εκτός από την κατηγορία των συνομηλίκων του. Είναι ένας λαμπρός παίκτης. Είμαστε περήφανοι γι' αυτόν», δήλωσε ο υπεύθυνος προπονητών της Ακαδημίας του Δικεφάλου στην Κομοτηνή, Ανέστης Σπυριάδης.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags