Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μάρκους Μπεργκ: Τον θέλει πολύ ο Δικέφαλος, όπως και τον Ολιβέιρα
| 2019-07-07 15:25:00

Μιλάει με Μπεργκ ο ΠΑΟΚ - Τόσα λεφτά για πάγκο; - "Χτυπάει" και Ολιβέιρα - "Σεισμός"!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Μιλάει με Μπεργκ ο ΠΑΟΚ - Τόσα λεφτά για πάγκο; - "Χτυπάει" και Ολιβέιρα - "Σεισμός"!

Τον έχασε ο Ολυμπιακός, πάει Θεσσαλονίκη; Όλη η αλήθεια στο sportdog.

ΠΑΟΚ - Μάρκους Μπεργκ: Απασχόλησε για περισσότερο από έναν μήνα τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ, δεδομένα, ασχολήθηκε σοβαρά με την περίπτωση του, χωρίς όμως επιτυχία και σίγουρα χωρίς την ανάλογη «δημοσιότητα» που είχε το φλερτ του με τους «ερυθρόλευκους».

Σιγά λοιπόν που από το… πανηγύρι της υπογραφής του Μάρκους Μπεργκ θα έλειπε ο ΠΑΟΚ.

Χτεσινό τιτίβισμα Τούρκου δημοσιογράφου ήταν ικανό να ανάψει φωτιές. Ανέφερε πως ο «δικέφαλος» έκανε μπάσιμο για τον Σουηδό επιθετικό, ο οποίος αυτές τις μέρες πιέζεται πολύ από την Τραμπζονσπόρ προκειμένου να πει το ναι στην πρόταση που του έχει κατατεθεί. Πρόταση που πάντως απέχει αρκετά από τα στάνταρ που έχει θέση ο Μπεργκ και σίγουρα απέχει αρκετά από την πρόταση που του είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός, γι’ αυτό άλλωστε και ο ίδιος ο 33χρονος επιθετικός δεν είναι τόσο θετικός στο να την αποδεχτεί αν δεν ανέβουν οι παράγοντες του τουρκικού συλλόγου.

Με τον ΠΑΟΚ, επαφή υπάρχει από τον περασμένο χειμώνα και τη φυγή του Αλεκσάναρ Πρίγιοβιτς. Τότε, κοινώς, τα… κουκιά δεν έβγαιναν, γι’ αυτό και οι νταμπλούχοι αποφάσισαν μόλις πληροφορήθηκαν τα δεδομένα της υπόθεσης, να μην προχωρήσουν, κάνοντας στροφή στη μεταγραφική τους πολιτική, επιλέγοντας τελικά τον Σβιντέρσκι.

Δεδομένα, ο ΠΑΟΚ αναζητά έναν ακόμη φουνταριστό. Ιδεατά έναν έμπειρο, με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά από τον Πολωνό και τον Ακπόμ, ντουέτο που ο νιόφερτος θα πλαισιώσει, σχηματοποιώντας την τριάδα της επίθεσης που θα έχει στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για τη νέα σεζόν. Ετσι κι αλλιώς, ο Πορτογάλος ζήτησε έναν ακόμη επιθετικό, οπότε ως εδώ, η υπόθεση για μπάσιμο ΠΑΟΚ στη διεκδίκηση του Μπεργκ μοιάζει λογική.

Αυτό που δεν μοιάζει είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν αναζητά έναν βασικό επιθετικό. Αναζητά έναν συμπληρωματικό στην τριάδα που θα σχηματίσει. Και ο Μπεργκ, σίγουρα, δεν θα έρχονταν στην Τούμπα για τέτοιο ρόλο. Η, για να το πούμε και διαφορετικά, ο ΠΑΟΚ δεν θα ικανοποιούσε (όπως μπορεί να το κάνει) τις πολύ μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις του Σουηδού για να τον έχει απλώς συμπληρωματικό στο ρόστερ του.

Αν φυσικά αλλάξει η ιεράρχηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, τότε ναι, μπορεί να συζητηθεί σε μια ρεαλιστική βάση. Ως τώρα, παρά τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες, δεν προκύπτει κάτι το ουσιαστικό, το προχωρημένο. Επαφή ναι, υπάρχει και διατηρείται, όπως και η γνώση της κατάστασης εκ μέρους του ΠΑΟΚ αναφορικά με τις κινήσεις και το μέλλον του Σουηδού. Η προτεραιότητα ωστόσο του σχεδιασμού του «δικεφάλου», τουλάχιστον μέχρι τα πρώτα ευρωπαϊκά του παιχνίδια και όπως άλλωστε αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του Φερέιρα μετά την χτεσινή φιλική «τριάρα» επί της Νόρντζελαντ είναι η αγορά ενός κεντρικού μέσου, με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα πάντα σε πρώτο πλάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός στην ΑΕΚ με απόφαση Τίγρη - Αργεντινός παιχταράς στο προσκήνιο - Θα τον αγοράσει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags