Facebook Pixel «Ντου» στους παίκτες της ΑΕΚ από Καρντόσο, επιστροφή Χιμένεθ!
| 2019-07-07 21:56:00

Απίστευτο σκηνικό με Καρντόσο - «Ντου» στους παίκτες της ΑΕΚ, επιστροφή Χιμένεθ!

Sportdog Team
Απίστευτο σκηνικό με Καρντόσο - «Ντου» στους παίκτες της ΑΕΚ, επιστροφή Χιμένεθ!

Αυτό δεν το περίμενε κανεις από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Το εκρηκτικό του ταπεραμέντο φανέρωσε ο Μιγκέλ Καρντόσο στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της ΑΕΚ.

Η Ένωση αντιμετώπισε τη Γκόρνικ, της οποίας επικράτησε 1-0 χάρη στο γκολ του Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος εισήλθε στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Έξι λεπτά από την έναρξή του ο Κροάτης βρήκε δίχτυα και έδωσε στον Δικέφαλο τη νίκη στο πρώτο φιλικό επί πολωνικού εδάφους.

Μέχρι να λυθεί ο Γόρδιος Δεσμός όμως ο Μιγκέλ Καρντόσο τα είδε όλα! Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τον Γιακουμάκη να παρουσιάζει μυικό πρόβλημα και να αποχωρεί, ενώ όταν είδε τον Ζεράλδες να χτυπά σε σκληρό μαρκάρισμα του αντιπάλου δεν το σκέφτηκε πολύ. Τον έκανε αλλαγή για να μη ρισκάρει πιθανό τραυματισμό.

Παρακολουθώντας τις αντιδράσεις του Πορτογάλου, ο οποίος έζησε με πάθος και ένταση το παιχνίδι με τις συστηματικές οδηγίες που έδινε στους παίκτες της ΑΕΚ, ξεχωρίσαμε μία αντίδρασή του στο 18'. Οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν ανέβει ψηλά να πιέσουν, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να... τρέχει κοντά στην μπάλα και να «σπρώχνει» τους ποδοσφαιριστές του να πιέσουν περισσότερο.

Ο 47χρονος προπονητής έδειξε έτοιμος να εισέλθει μέσα στο γήπεδο και να πιέσει ο ίδιος μαζί με τους παίκτες του. Αν μη τι άλλο ήταν ένα φοβερό στιγμιότυπο, το οποίο καταγράφηκε. Παρόμοιες εκρητικές αντιδράσεις πάντως είχαμε δει από τον προκάτοχο του Καρντόσο, Μανόλο Χιμένεθ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags