Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού με την Ντιναμό Κιέβου
| 2019-07-10 10:01:00

Ατάκες-φωτιά Τοροσίδη: "Αυτή θα είναι κρίσιμη στιγμή για τον Ολυμπιακό" - Πρόβα τζενεράλε με...

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά Τοροσίδη: "Αυτή θα είναι κρίσιμη στιγμή για τον Ολυμπιακό" - Πρόβα τζενεράλε με...

Όλα όσα δήλωσε ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων.

Ολυμπιακός: Ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού με την Ντιναμό Κιέβου και αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά κυρίως στα παιχνίδια των προκριματικών γύρων του Champions League.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως αυτά θα είναι τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν, ενώ το φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ το χαρακτήρισε ως πρόβα τζενεράλε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο one chanel:

"Είναι μια πολύ καλή ομάδα η Ντιναμό Κιέβου, με την οποία παίξαμε και στους 32 του Europa League, πρόκειται για μια έμπειρη ομάδα, με καλούς παίκτες» είπε αναφερόμενος στο φιλικό με την ουκρανική ομάδα και συνέχισε «πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, η ομάδα είχε συνοχή σε όλες τις γραμμές. Δεχτήκαμε ένα ‘’κρύο’’ γκολ, κατά τη γνώμη μου, όμως τα λάθη είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πάλι με διάθεση. Καταφέραμε και κάναμε κάποιες ευκαιρίες και θεωρώ το 1-1 δίκαιο αποτέλεσμα", είπε αρχικά για την φιλική αναμέτρηση.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παιχνίδια με την Πλζεν: "Η προετοιμασία, όπως και πέρσι, ξεκίνησε πολύ νωρίς ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Για να είμαστε έτοιμοι σε αυτά τα δύο κρίσιμα ματς. Για εμένα είναι ίσως τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν. Πιστεύω ότι 23 του μηνός θα είμαστε έτοιμοι."

Για την αναμέτρηση απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ υπογράμμισε πως: "Θα βοηθήσει όλα τα παιδιά, την ομάδα και τον προπονητή.

Θα κάνουμε την πρόβα τζενεράλε, γιατί μετά από μια εβδομάδα αντιμετωπίζουμε την Πλζεν στην Τσεχία. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το ματς αυτό θα είμαστε όλοι υγιείς για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags