Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τελειωμένος" από την Μπράγκα δείχνει ότι είναι ο Ντιόγκο Φιγκέιρας
| 2019-07-10 16:12:00

"Ψήνεται" μεγάλη επιστροφή στον Ολυμπιακό; Αυτόν... τελείωσαν και βλέπει το Λιμάνι - Ποιον "τρώει";

Sportdog Team
"Ψήνεται" μεγάλη επιστροφή στον Ολυμπιακό; Αυτόν... τελείωσαν και βλέπει το Λιμάνι - Ποιον "τρώει";

Είδηση που αρέσει πολύ στους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: "Τελειωμένος" από την Μπράγκα δείχνει ότι είναι ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, καθώς όπως τον ενημέρωσαν δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν και τον προέτρεψαν να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η είδηση αυτή ίσως προκαλέσει μεγάλη χαρά στους Ερυθρόλευκους, αφού όπως είχαμε γράψει στο sportdog ο παίκτης ρίχνει "γέφυρες" επιστροφής στο Λιμάνι και το συμβόλαιο του με την Μπράγκα αποτελούσε αγκάθι για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση.

Τώρα όμως τα δεδομένα δείχνουν ν' αλλάζουν, καθώς ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Ρικάρντο Σα Πίντο που ανέλαβε στο τιμόνι της Μπράγκα και έτσι οι Ερυθρόλευκοι ίσως εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του.

Όπως σας είχαμε γράψει: "Η κίνησή του αυτή συζητήθηκε αρκετά ειδικά από τη στιγμή που αγωνίζεται στη θέση του Ελαμπντελαουί, ενώ ταυτόχρονα στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού βρίσκεται ένας Πορτογάλος, ο Πέδρο Μαρτίνς.

Η περίπτωση του Φιγκέιρας σαφώς και δεν είναι εύκολη, καθώς έχει συμβόλαιο με την Μπράγκα μέχρι το 2022. Ωστόσο, η πιθανή πώληση του Ελαμπντελαουί σε συνδυασμό με την παρουσία του Μαρτίνς στον πάγκο, ίσως αλλάξουν τα δεδομένα."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags