Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιοάν Μολό: Γι’ αυτό τον "τελείωσε" ο Νταμπίζας
| 2019-07-11 09:59:00

Γιατί τον "τελείωσε" ο Νταμπίζας - Επιβεβαίωση sportdog - Τεράστια διαφορά - Είναι "καψούρα" ο...

του Νίκου Στεργίου
Γιατί τον "τελείωσε" ο Νταμπίζας - Επιβεβαίωση sportdog - Τεράστια διαφορά - Είναι "καψούρα" ο...

Ήθελε τρελά λεφτά. Εδώ το διαβάσατε πρώτοι. Ποιος Ροντέν; 

Παναθηναϊκός: Από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η άφιξη του Γιοάν Μολό στην Αθήνα, το sportdog ανέδειξε την πραγματική του διάσταση, αποφεύγοντας τις μεγαλοστομίες και τις αναφορές που κατέκλυσαν τα media που ουσιαστικά έκαναν λόγο για "κλεισμένο" deal.

Τονίσαμε λοιπόν εξ αρχής πως υπήρχε οικονομική διαφορά στην πρόταση που κατατέθηκε στον Γάλλο εξτρέμ και στις απαιτήσεις του ίδιου. Αυτό καταγράφεται σε σημερινό δημοσίευμα της "Πράσινης", η οποία πρακτικά επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο Παναθηναϊκός πρότεινε στον παίκτη 220.000 ευρώ ετησίως, με μπόνους που θα ανέβαζαν τις απολαβές του στις 300.000 ευρώ.

Παρότι δεν αναφέρονται στο σχετικό ρεπορτάζ, οι αξιώσεις του Γιοάν Μολό, για φιξ απολαβές έφτασαν στις 400.000 ευρώ. Απόσταση που προφανώς είναι πολύ σημαντική, πρακτικά μιλάμε για τα διπλά, σε σχέση με απαιτήσεις - προσφορά.

Κάτι λοιπόν η συγκεκριμένη διαφορά και κάτι η περαιτέρω έρευνα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού (άγνωστο γιατί δεν προηγήθηκε του ταξιδιού του Μολό στην Αθήνα και τη διαφορά που προέκυψε στις κατ' ιδίαν συζητήσεις...), η οποία προβλημάτισε αναφορικά με τον -επίσης γνωστό… - ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του Γάλλου, αλλά και την αδυναμία του να στεριώσει σε ομάδες παραπάνω από μισή χρονιά στις τρεις τελευταίες σεζόν (κάτι που επίσης φαίνεται από μια απλή ανάγνωση του βιογραφικού του), έχουν φέρει πλέον τον παίκτη σε δεύτερο πλάνο στην αξιολόγηση Νταμπίζα - Δώνη.

Παρά ταύτα, εκτιμάται πως ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με δύο εξτρέμ, χωρίς να κατονομάζονται, εκ των οποίων θα γίνει και η τελική επιλογή.

Υπενθυμίζουμε πως σε σχέση με το τελευταίο διήμερο και τον... καταιγισμό της ονοματολογίας, ο Εμπαλό, ο Γκανέζος εξτρέμ που αγωνίζονταν στην Ιταλία συμφώνησε με τη βελγική Έουπεν, για τον Ζαχίντ υπάρχει η προχθεσινή διαρροή (ή έστω κίνηση τακτικής) πως οι "πράσινοι" αποσύρονται -παρότι άπαντες εκτιμούν πως ο Νορβηγός παραμένει στην κορυφή της λίστας- ενώ ο Ροντέν που επισήμως καταγράφεται ως στόχος του συλλόγου, δεν είναι εξτρέμ…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags