Facebook Pixel Άρης: Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν απάντησε στην ΑΙΚ
| 2019-07-11 18:18:00

Μαγκιόρικη απάντηση από μεταγραφή του Άρη – Τα... έχωσε στην πρώην ομάδα του!

Sportdog Team
Μαγκιόρικη απάντηση από μεταγραφή του Άρη – Τα... έχωσε στην πρώην ομάδα του!

Φοβερή τοποθέτηση!

Άρης: Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν απάντησε στην ΑΙΚ

Πικρία έβγαλε η ΑΙΚ Στοκχόλμης κατά του Ντάνιελ Σούντγκρεν σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την απουσία του ποδοσφαιριστή από την αποστολή της ομάδας στο παιχνίδι με την Αραράτ για τα προκριματικά του Champions League.

«Η AIK έχει αποφασίσει, με άμεση ισχύ, την αποχώρηση του Ντάνιελ Σούντγκρεν κατά το υπόλοιπο της τρέχουσας συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Το ιστορικό της απόφασης έχει να κάνει με μια σειρά γεγονότων, αρχής γενομένης με το ότι ο Ντάνιελ δήλωσε σαφώς στον σύλλογο ότι δεν επιθυμεί να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την Αραράτ στην Αρμενία, στον πρώτο γύρο προκριματικών του Champions League 2019/20. Επιπλέον, ο Ντάνιελ επέλεξε να δηλώσει άρρωστος λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της ομάδας στην Αρμενία με τρόπο που δεν ακολουθεί τις συνήθειες που έχει η ΑΙΚ για ειδοποίηση ασθένειας.

Ο Ντάνιελ δεν μπήκε στην αποστολή των 18 ατόμων για τον αγώνα εναντίον της Αραράτ, καθώς ως συνέπεια δεν θα μπορούσε να παίξει με τον νέο ελληνικό σύλλογο του, στο Europa League. Η συμφωνία που υπογράφηκε με τoν Άρη για την ενσωμάτωση του Σούντγκρεν είναι στις 18 Ιουλίου 2019, αλλά θα ολοκληρωθεί”, ανέφερε η ανακοίωσε, ενώ ο αθλητικός διευθυντής της ΑΙΚ, Μπιόρν Γουέστρομ δήλωσε:

«Αισθανόμαστε μια τεράστια απογοήτευση για το πώς ο Ντάνιελ χειρίστηκε το συμφωνημένο του τέλος στην AIK. Είχε μια φανταστική καριέρα στην AIK και το ότι χωρίζουμε με αυτόν τον τρόπο είναι εξαιρετικά λυπηρό».

Η απάντηση του Σούντγκρεν

Μαγκιόρικη ήταν η απάντηση του Σουηδού μπακ, που την Κυριακή θα είναι στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Άρη. Ο Σούντγκρεν μίλησε σε τοπικό ΜΜΕ και έδωσε με ειλικρινή και ξεκάθαρο τρόπο την απάντηση του, την ώρα που η ΑΙΚ προτίμησε να “ξεχάσει” την προσφορά, το έργο του, αλλά και την κοινή λογική.

«Εδωσα τον καλύτερό μου εαυτό για την ΑΙΚ, δεν με ένοιαζε αν θα τραυματιστώ, αν και ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού μου πριν από κάθε ματς.

Δεν είναι συνηθισμένο στην Ευρώπη να συνεχίσεις να παίζεις με την ομάδα, όταν έχεις συμφωνήσει με μία άλλη. Στην Σουηδία το μεταγραφικό παράθυρο είναι κάπως ρισκαδόρικο. Ηταν δύσκολο για μένα και το είχα επισημάνει. Ήξερα πως το μυαλό μου δεν μπορούσε να κάνει περισσότερα. Δεν μπορώ να δώσω το 1000% με την φανέλα της ΑΙΚ και δεν ήθελα να απογοητεύσω τον κόσμο με κακές εμφανίσεις. Δεν συμφέρει πλέον, ούτε εμένα, ούτε την ΑΙΚ.

Έγινε παρεξήγηση από την πλευρά τους. Ήμουν πάντα ο πιο πιστός παίκτης της ΑΙΚ. Πάντα πάλευα σε αγώνες και προπονήσεις. Όλοι οι οπαδοί ξέρουν ότι είμαι σαν αυτούς».

Όσο για την ανακοίνωση της ΑΙΚ, είπε: «Tίποτε περισσότερο από το ότι ήμουν άρρωστος. Είχα στομαχόπονο εκείνη την μέρα και μάλιστα έντονο. Ήμουν καταπονημένος και κυριότερο το μυαλό μου δεν ήταν εκεί. Για μένα αυτό είναι το χειρότερο όλων, να μην είμαι εκεί αφοσιωμένος. Είναι κρίμα που το τέλος ήταν με αυτή την παρεξήγηση».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags