Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρομερό σχέδιο - Αυτοί Αυτοί οι δύο "βάζουν" λεφτά στον ΠΑΟ - Έτσι κάνει μεταγραφές
| 2019-07-11 22:12:00

"Σατανικό" σχέδιο - Αυτοί οι δύο "βάζουν" λεφτά στον ΠΑΟ - Έτσι κάνει μεταγραφές - Θα μείνεις άφωνος

του Νίκου Στεργίου
"Σατανικό" σχέδιο - Αυτοί οι δύο "βάζουν" λεφτά στον ΠΑΟ - Έτσι κάνει μεταγραφές - Θα μείνεις άφωνος

Απίστευτο πλάνο ενίσχυσης. "Πανηγυρίζει" ο Νταμπίζας!

Πριν λίγες μέρες, από τον Παναθηναϊκό, επισήμως μέσω (της κλασικής) διαρροής, ενημέρωναν πως δεν προβλέπεται να συζητήσουν το οτιδήποτε σχετικά με αποζημίωση με ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν υπολογίζονται για την επόμενη χρονιά. Ουσιαστικά, με αυτόν τον τρόπο έστειλαν ένα… μήνυμα, ανοίγοντας την πόρτα σε (μελλοντικές) προσφυγές.

Σήμερα έγινε γνωστό για τα εξώδικα που έχουν αποστείλει στους «πράσινους» οι Μουνιέ, Οικονόμου (δεν είναι οι μόνοι…) αξιώνοντας δεδουλευμένα από την περυσινή σεζόν. Η απάντηση του συλλόγου ήταν άμεση, με σχετική ενημέρωση πως ο Ελληνας στόπερ έχει πάρει τα χρήματα του και αυτά του Γάλλου εξτρέμ, θα δοθούν άμεσα  και σίγουρα εντός του οκταημέρου για το οποίο ενημέρωσε βάσει του εξωδίκου που έστειλε πως θα περιμένει μέχρι να έχει δικαίωμα προσφυγής.

Εύλογο το μπέρδεμα σχετικά με τις δύο «πολιτικές», ή στάσεις του Παναθηναϊκού, αλλά στην ουσία δεν υπάρχει κανένα. Εξηγούμαστε. Η εξόφληση των περυσινών δεδουλευμένων, ανεξαρτήτως αν πρόκειται για παίκτες που δεν υπολογίζεται από το «τριφύλλι», είναι μια διαδικασία… επιβεβλημένη, αν οι «πράσινοι» δεν ήθελαν, άμεσα, εντός δεκαημέρου δηλαδή και σίγουρα εντός της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, να αντιμετωπίσουν προβλήματα με τις δικαστικές προσφυγές.

Το δεύτερο σκέλος, αυτό των αποζημιώσεων ανήκει σε… μετά τον Σεπτέμβριο καταστάσεις. Ο Παναθηναϊκός, ουσιαστικά με τη συγκεκριμένη διαρροή ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να πληρώσει τους εκτός πλάνων ποδοσφαιριστές μετά τον Ιούλιο, οπότε προβλέπεται να δοθεί η συγκεκριμένη δόση συμβολαίων. Για να έχει λοιπόν ένας ποδοσφαιριστής δικαίωμα προσφυγής, θα πρέπει να περάσουν δύο μήνες από την ημερομηνία που αθετήθηκε η καταβολή των χρημάτων, δηλαδή να φτάσουμε Σεπτέμβριο, οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος και συνεπώς, ο Παναθηναϊκός δεν θα κινδυνεύει με σχετικές τιμωρίες.

Αν λοιπόν υποθέσουμε το χειρότερο, το οποίο και είναι να μην βρεθεί ως τότε μια λύση για συναινετικό διαζύγιο, τότε ο Παναθηναϊκός θα «δεχτεί» τις προσφυγές και τους  διακανονισμούς που θα προκύψουν (λογικά και πιθανότατα) από αυτές με τους ενάγοντες ποδοσφαιριστές, θα γλυτώσει την πληρωμή ενός ποσού που τώρα, εντός του καλοκαιριού, πιθανότατα θα απαιτηθεί μετρητοίς, και έτσι θα μεταφέρει και τις ταμειακές του υποχρεώσεις σε μελλοντικές οικονομικές χρήσεις.

Καμία συνεπώς «διαφοροποίηση» από το αρχικό πλάνο, μόνο, προφανώς, επικοινωνιακή ζημιά έγινε με την γνωστοποίηση των εξωδίκων από Μουνιέ, Οικονόμου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags