Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου
| 2019-07-12 14:40:00

Ατάκες-φωτιά Μιλιβόγεβιτς! "Άσχημη η κατάσταση στον Ολυμπιακό - Αυτή είναι η τοπ-ομάδα στην Ελλάδα

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά Μιλιβόγεβιτς! "Άσχημη η κατάσταση στον Ολυμπιακό - Αυτή είναι η τοπ-ομάδα στην Ελλάδα

Όλα όσα δήλωσε ο άλλοτε παίκτης των Ερυθρόλευκων. 

Ολυμπιακός: Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εμπειρία που είχε με τον Ολυμπιακό.

Τόνισε πως όταν χάνεις ένα ή δυο παιχνίδια η κατάσταση γίνεται πολύ άσχημη, ενώ είπε πως οι Ερυθρόλευκοι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Κάθε χρόνο κατακτά το Κύπελλο, το πρωτάθλημα και προκρίνεται στο Champions League ή το Europa League. Η πίεση είναι διαφορετική. Η νοοτροπία της ομάδας είναι διαφορετική επειδή πρόκειται για την καλύτερη ομάδα της χώρας.

Εάν χάσεις ένα ή δύο παιχνίδια η κατάσταση γίνεται πολύ άσχημη. Είναι σαν να έρχεται έρχεται το τέλος του κόσμου. Δεν υπάρχει νέα μέρα. Σε κάθε χώρα είναι διαφορετικοί οι κανονισμοί. Η Ελλάδα ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για μένα. Υπέροχες αναμνήσεις, υπέροχες στιγμές. Τώρα βρίσκομαι εδώ και μπορώ να πω το ίδιο".

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς αναφέρθηκε και στη νέα σεζόν:

"Είμαι ευχαριστημένος από την προηγούμενη σεζόν. Ήταν επιτυχημένη για την ομάδα. Κατακτήσαμε τους περισσότερους πόντους στην ιστορία της Κρίσταλ Πάλας στην Premier League και νομίζω πως μπορούμε να βασιστούμε στην τελευταία σεζόν. Θα είναι δύσκολο όμως μπορούμε να κατακτήσουμε περισσότερους βαθμούς".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags