Facebook Pixel Άρης: Τριάρα από την Αϊντχόβεν στο τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία
| 2019-07-12 22:27:00

Διπρόσωπος ο Άρης με Αϊντχόφεν – Αποχαιρέτησε με 3-0 την Ολλανδία

Sportdog Team
Διπρόσωπος ο Άρης με Αϊντχόφεν – Αποχαιρέτησε με 3-0 την Ολλανδία

Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλοί στο πρώτο μέρος.

Άρης: Τριάρα από την Αϊντχόβεν στο τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία

Στο πιο δυνατό φιλικό από τα τρία που έδωσε στο βασικό στάδιο προετοιμασίας ο Άρης αποχαιρετάει την Ολλανδία με ήττα (3-0) από την Αϊντχόφεν. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη “κρατάει” την καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, όπου ήταν καλύτερος από την PSV, είχε δοκάρι στο 37′ με τον Τόνσο, αλλά δέχθηκε αμφισβητούμενο γκολ, κόντρα στην ροή του αγώνα.

Στο 10’ ο Άρης έχασε διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Ντιγκινί βρήκε από τα αριστερά τον Φετφατζίδη, ο οποίος σούταρε στα σώματα, με τον Ματίγια εκτός μεγάλης περιοχής να σουτάρει με το δεξί και αμυντικός των Ολλανδών να απομακρύνει πριν η μπάλα φτάσει στο τέρμα.

Η PSV απείλησε στο 31’ με σουτ του Μπρούμα, το οποίο έδιωξ σε κόρνερ ο Έμαν, ενώ η μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 37’ όταν ο Ιντέγε μπήκε στη φάση μετά από σέντρα του Ντιγκινί, η μπάλα έφτασε στον Τόνσο που σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι των Ολλανδών!

Κόντρα στη ροή του αγώνα η PSV άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Ροζ, για το οποίο οι κίτρινοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, καταρχήν για φάουλ στον Έμαν και σε δεύτερη φάση για το ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή. Ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη και κατακύρωσε το γκολ για την Αϊντχόβεν που έκανε το 1-0 δίχως να το αξίζει.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα… κρύο γκολ εις βάρος του Άρη, που προήλθε από λάθος συνεννόηση μεταξύ Έμαν και Κόρχουτ, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Μάλεν για να κάνει το 2-0 με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή.

Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει, είχε μια καλή στιγμή στο 61’ με ένα καλό σουτ του Κωνσταντινίδη, ενώ από το 70’ και μετά άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους σημάδια κούρασης στους παίκτες του Σάββα Παντελίδη, ενώ έγιναν και πολλές αλλαγές που έκοψαν τον ρυθμό της κιτρινόμαυρης ομάδας.

Οι κίτρινοι δέχθηκαν και τρίτο γκολ στο 84′, απόρροια της κούρασης, όταν ο Πιρόε εκμεταλλεύτηκε ένα ασθενές διώξιμο της μπάλας από την άμυνα του Άρη και με το αριστερό έγραψε το 3-0.

Ο Άρης θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ στο 91′ σε διπλή ευκαιρία με τα δύο σουτ από Ντουάρτε και Κλεμέντε στο 91′.

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Έμαν, Κωνσταντινίδης (85′ Μπαγκαλιάνης), Κόρχουτ (85′ Τσαγκαλίδης), Ροζ (72’ Δεληζήσης), Βέλεθ (72’ Σόουζα), Μπάσα (85′ Μπακούτσης), Ματίγια, Ντιγκινί, Φετφατζίδης (55’ Ντουάρτε), Τόνσο (70’ Μαρτίνες), Ιντέγε (70’ Γιουνές, 89′ Κλεμέντε)

ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ (Φαν Μπόμελ): Ζοέτ (63’ Ρούιτερ), Τίνισεν (63’ Ράμσελαρ), Βίργκεβερ (63’ Τέζε), Λούκασεν (63’ Σόουλας), Ντάμφρις (63’ Ντε Χάας), Χέντριξ (63’ Βέρεθ), Ροζάριο (63’ Σάντιλεκ), Λάμερς (63’ Ιχατάρεν), Μπρούμα (63’ Αμπουκλάλ), Μάλεν (63’ Πιρόε), Μπέργουϊν (63’ Γκάκπο).

ΠΗΓΗ: pressaris.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags