Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Εντυπωσίασε και νίκησε 5-0 την Κλουζ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-07-12 23:02:00

Αυτός ο ΠΑΟΚ τρομάζει - Τρελό "πάρτι" με πεντάρα και γκολάρες στη Ρουμανία! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Αυτός ο ΠΑΟΚ τρομάζει - Τρελό "πάρτι" με πεντάρα και γκολάρες στη Ρουμανία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντυπωσίασε και νίκησε 5-0 την Κλουζ.

Στην καλύτερη του εμφάνιση υπό την τεχνική ηγεσία του Αμπέλ Φερέιρα, ο ΠΑΟΚ πετούσε… φωτιές στην επίθεση και ισοπέδωσε την Κλουζ με 5-0 εκτός έδρας!

Ο Δικέφαλος είχε πέντε διαφορετικούς σκόρερ, με τον Αουγκούστο να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της ομάδας και τους Λημνιό, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Γαϊτανίδη να βρίσκουν επίσης δίχτυα, ενώ ο Μπίσεσβαρ έβγαλε τρεις ασίστ!

Το ματς

Ο Αμπέλ Φερέιρα επέμεινε στο 4-4-2, κατεβάζοντας τον ΠΑΟΚ με τον Μελίσσα κάτω από τα δοκάρια, τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Γιαννούλη από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα και το δίδυμο Μίσιτς-Αουγκούστο στον άξονα. Λημνιός και Μπίσεσβαρ κινήθηκαν στα άκρα της μεσαίας γραμμής και οι Πέλκας, Άκπομ στην επίθεση.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο ματς και ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της αναμέτρησης το πρώτο μέρος. Μόλις στο 5’, στην πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο ματς, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Μετά από σέντρα του Μπίσεσβαρ, ο Λημνιός πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με όμορφο «τακουνάκι».

Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός από τη μέση και μπροστά, με κορυφαίο τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος είχε τρομερά κέφια και ήταν διαρκής απειλή για την άμυνα της Κλουζ. Διόλου τυχαία, ο Ολλανδός ολοκλήρωσε το ημίχρονο με ισάριθμες ασίστ στα γκολ της ομάδας του!

Στο 27’ ο Μπίσεσβαρ γύρισε παράλληλα και ο Πέλκας σκόραρε με κοντινό πλασέ, ενώ στο 32’ ήταν η σειρά του Αουγκούστο να πάρει την ασίστ. Ο Μπίσεσβαρ του έστρωσε την μπάλα από τα αριστερά και ο Βραζιλιάνος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής για το 3-0!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, με τον ΠΑΟΚ να μην πιάνει ανάλογη απόδοση. Φυσικά, έπαιξαν ρόλο και οι πολλές αλλαγές, με τον Φερέιρα να αλλάζει σταδιακά όλη την ομάδα από το 60’ και έπειτα.

Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τον Δικέφαλο να σκοράρει δύο ακόμα τέρματα στο φινάλε του ματς και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του.

Στο 77’ ο Ελ Καντουρί πίεσε ψηλά, έκλεψε την μπάλα κι έκανε το 4-0 από κοντά, ενώ στο 82’ ο Γαϊτανίδης εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Στοχ στην κόντρα και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το τελικό 5-0!

ΠΑΟΚ: Μελίσσας (46' Ζίφκοβιτς), Μάτος (70' Ροντρίγκο), Κρέσπο (70' Χατζηϊσαΐας), Βαρέλα (70' Ίνγκασον), Γιαννούλης (70' Δεληγιαννίδης - 81' Μιχάι), Ντόουγκλας (60' Κάτσε), Μίσιτς (60' Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ (60' Στοχ), Λημνιός (60' Ενρίκε), Πέλκας (70' Λάμπρου - 83' Τσιγγάρας), Άκπομ (70' Γαϊτανίδης).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags