Facebook Pixel Ξανά στο προσκήνιο ο Νάτχο στον Ολυμπιακό - Όλα τα δεδομένα
| 2019-07-13 13:00:00

"Άκυρη" η δήλωση Μαρτίνς - Ποιος Βαλμπουενά; - Όνομα... ΣΟΚ για αντι-Φορτούνης - Δεν είναι τρολ

του Παναγιώτη Νικολάου
"Άκυρη" η δήλωση Μαρτίνς - Ποιος Βαλμπουενά; - Όνομα... ΣΟΚ για αντι-Φορτούνης - Δεν είναι τρολ

Υπάρχει ήδη επαφή. Απίθανη επιστροφή. Το σκέφτηκαν καλά;

 

Αμέσως μετά το πολύ δυσάρεστο νέο με τον σοβαρότατο τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη, πολλοί -ακόμη και εντός του Ολυμπιακού- σκέφτηκαν, αυτόματα ίσως, τον Μπίμπρας Νάτχο. Αντί για σάρωμα της αγοράς προκειμένου να βρεθεί μια κατάλληλη περίπτωση προκειμένου να δώσει το απαιτούμενο βάθος στη θέση του "Φορτού", αφού πέραν του νιόφερτου Βαλμπουενά, ο οποίος και άμεσα τουλάχιστον θα αποτελέσει τον αντικατάσταση του αρχηγού των "ερυθρόλευκων" (σ.σ. λεπτομέρεια που δείχνει αρκετά και διάφορα: οι περίφημες δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς με τις οποίες έκανε λόγο για τον Γάλλο ως αντικαταστάτη του Φορτούνη, έγιναν επί πολωνικού εδάφους, αμέσως μετά τον τραυματισμό του Φορτούνη, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί η σοβαρότητα της ζημιάς. Ο Μαρτίνς τοποθετήθηκε ερωτώμενος για τα παιχνίδια που θα δίνει ανάσες ή απλώς δεν θα έχει τον αρχηγό του).

Αυτό λοιπόν που ψάχνει πλέον ο Μαρτίνς και οι "ερυθρόλευκοι" είναι έναν… αντικαταστάτη (ισάξιο σε αριθμό παιχνιδιών που θα πάρει) με τον πολύπειρο Γάλλο χαφ. Και εδώ λοιπόν, μοιραία, ο Μπίμπρας Νάτχο θα "κόλλαγε" ιδανικά αν υπήρχε ακόμη στο ρόστερ των Πειραιωτών. Ο λόγος που αποχώρησε, λύνοντας κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του, ήταν γιατί δεν είχε επαρκή χρόνο συμμετοχής, πλέον, με την υφιστάμενη, πολύμηνη απουσία του Φορτούνη, εξυπακούεται πως αυτό δεν θα αποτελούσε ζητούμενο, ενώ παράλληλα και αγωνιστικά, παίζοντας πιο μπροστά στο γήπεδο, θα είχε πίσω του την "ασφάλεια" δύο μέσων που θα κάλυπταν την δεδομένη -πλέον- αδυναμία του στα τρεξίματα (κάτι που φάνηκε στα παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε πέρυσι).

Μπορεί μάλιστα, η σκέψη των ανθρώπων του Ολυμπιακού να μην είναι μόνο σκέψη, αφού όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του "Κόκκινου Πρωταθλητή", οι άνθρωποι των δευτεραθλητών Ελλάδας βρίσκονται -έτσι κι αλλιώς- σε επαφή με τον μάνατζερ του έφερε τον αρχηγό της εθνικής Ισραήλ στο λιμάνι και από την στιγμή που ακόμη δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του (δεν θέλει να επιστρέψει στη Ρωσία, διστακτικός να μετακομίσει στην Τουρκία, δεν καλύπτεται οικονομικά, αλλά και αγωνιστικά, με ενδεχόμενο επαναπατρισμό) δεν αποκλείεται -όπως εκτιμάται- οι δύο πλευρές να κάτσουν εκ νέου στο τραπέζι. Και από εκεί που πριν δύο εβδομάδες είχαμε "διαζύγιο", να δουν αν μπορεί να προκύψει (νέος) "γάμος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο: Αυτός γυρίζει στον Ολυμπιακό - "Τελειωμένος" του Μαρτίνς - Έφυγε πριν λίγες μέρες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags