Facebook Pixel Ατακάρες Χουλτ για την δουλειά του Καρντόσο
| 2019-07-13 14:13:00

Ατακάρες Χουλτ για την δουλειά του Καρντόσο: «Είναι προπονητής που θέλει να...»

Sportdog Team
Ατακάρες Χουλτ για την δουλειά του Καρντόσο: «Είναι προπονητής που θέλει να...»

Μίλησε για όσα έχουν γίνει στην προετοιμασία της ΑΕΚ ο Σουηδός μπακ.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την φετινή προετοιμασία της Ένωσης μετά και την ήττα στο φιλικό από την Τρεντσίν μίλησε στο Novasports ο Νίκλας Χουλτ, εξαίροντας την δουλειά του Μιγκέλ Καρντόσο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουηδός μπακ-χαφ:

Για τις εντυπώσεις του από το φιλικό ματς με τη Τρεντσίν:
«Πάντα τα πρώτα παιχνίδια της προετοιμασίας είναι κάπως περίεργα. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω, καθώς το σώμα δεν είναι στο 100%. Ίσως έχεις σκεφτεί να κάνεις κάτι κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως το σώμα δεν το κάνει. Προπονούμαστε πολύ, έχουμε "βαριά" πόδια και νομίζω ότι ήμασταν καλά στο πρώτο ματς. Είχαμε περισσότερη ενέργεια σε σχέση με το δεύτερο παιχνίδι. Αυτό φαινόταν. Ήμασταν κάπως πιο αργοί, όμως είναι φυσιολογικό και είναι μέρος της προετοιμασίας». 



Για τη δουλειά που γίνεται με τον Μιγκέλ Καρντόσο: «Είναι ένας προπονητής που θέλει πραγματικά να παίξει ποδόσφαιρο. Μου αρέσει το στιλ του. Για εμάς, τους μπακ, είναι κάτι καλό γιατί θέλει να προωθούμαστε, να είμαστε επιθετικοί και να αλλάζουμε την πλευρά της επίθεσης. Για μένα είναι κάτι καλό, όμως χρειάζεται προσαρμογή και χρόνος για να βελτιωθούμε σε όλα. Μπορεί να φανεί ότι προοδεύουμε και καταλαβαίνουμε τον τρόπο που ο προπονητής θέλει να παίζουμε». 

Για το πρόβλημα που υπήρξε στο ματς με την Τρεντσίν από την πίεση των Σλοβάκων: «Είδατε ότι μας πίεσαν πολύ στο πρώτο ημίχρονο και πρέπει να βρούμε μια λύση σε αυτό. Θέλαμε να παίξουμε, να προσπαθήσουμε, γιατί είναι φιλικό παιχνίδι, όμως είναι φυσιολογικό και μέρος της προόδου. Θα βρούμε τις λύσεις όταν θα αρχίσουμε τα επίσημα παιχνίδια». 



Για τη φιλοσοφία του Καρντόσο: «Δεν μπορούμε να πούμε πολλά, γιατί ίσως τα μάθουν οι άλλες ομάδες. Θέλει να έχουμε κατοχή μπάλας, να είμαστε επιθετικοί, να πιέζουμε ψηλά και θέλει να έχουμε επιθετικό στιλ παιχνιδιού». 

Για το πως αισθάνεται μετά από το παιχνίδι: «Αισθάνομαι όπως όλοι. Κουρασμένος. Όμως είμαι καλά, δεν πονάω και αισθάνομαι καλά. Όχι "φρέσκος", αλλά καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags