Facebook Pixel "Τινάζει" τα πάντα στην ΑΕΚ ο Βράνιες - Η αντίδραση Καρντόσο
| 2019-07-13 14:30:00

"Ωρολογιακή βόμβα" στην ΑΕΚ - Αυτός "τινάζει" τα πάντα στον αέρα - Τι θα κάνει ο Καρντόσο;

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Ωρολογιακή βόμβα" στην ΑΕΚ - Αυτός "τινάζει" τα πάντα στον αέρα - Τι θα κάνει ο Καρντόσο;

Πήγε να "σκάσει" σε φιλικό. Φανταστείτε στα επίσημα...

 

Πολλά χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε για την ομάδα του ο Μιγκέλ Καρντόσο από τη δεύτερη αναμέτρηση της ΑΕΚ επί πολωνικού εδάφους. Η Ένωση ηττήθηκε 2-1 από την Τρέντσιν σε ένα παιχνίδι, που και τα δύο γκολ προήλθαν από λάθη στην άμυνα.

Στο 1-0 ο Παουλίνιο έδωσε στον Σιμόες, εκείνος πιέστηκε και έδωσε την μπάλα στον αντίπαλο. Στο 2-0 ο Μπότος, που δεδομένα δεν θα έχει ρόλο βασικού, πιέστηκε και έχασε την μπάλα, η αντίδραση της άμυνας της ΑΕΚ στη συνέχεια όμως ήταν τραγική, πριν μεταφερθεί η μπάλα στον Μπουκαρί και χριστεί σκόρερ.

Αν μη τι άλλο ένα ακόμα θέμα που δεδομένα θα βρει μπροστά του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι αυτό του Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος επέστρεψε στην ΑΕΚ με μεγάλες προσπάθειές από την πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη, κάτι που αναγνώρισε και ο ίδιος ο στόπερ.

Ο Βράνιες είναι ιδιαίτερη προσωπικότητα. Το κατάλαβε ιδίοις όμμασι ο 46χρονος τεχνικός. Στο 53' έκανε πολύ σκληρό φάουλ στον Ντεπέτριτς και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. Δεν έφτανε όμως αυτό, είχε λεκτικό διαπληκτισμό με αντίπαλο κάτι που οδήγησε σε αψιμαχία, η οποία έσβησε γρήγορα χάρη στην παρέμβαση ψυχραιμότερων δυνάμεων.

Κανείς δεν αμφισβητεί την αξία του Βράνιες. Πρόκειται για έναν αμυντικό με σπάνια χαρίσματα. Ο Καρντόσο όμως θα πρέπει να διαχειριστεί μία... ωρολογιακή βόμβα, η οποία είναι έτοιμη να πυροδοτηθεί από πολύ νωρίς. Ήταν έτοιμη να σκάσει σε ματς προετοιμασίας. Φανταστείτε τι μπορεί να γίνει σε επίσημο παιχνίδι με 200 παλμούς το λεπτό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags