Facebook Pixel Μαθιουλάκης για Τζολάκη στο Sportdog: "Θα κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό - Ήταν προσωπική μεταγραφή Μαρινάκη"
| 2019-07-14 11:30:00

"Θα κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό - Ήταν προσωπική μεταγραφή Μαρινάκη - Τον ήθελαν έξω"

του Γιώργου Κτενά
"Θα κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό - Ήταν προσωπική μεταγραφή Μαρινάκη - Τον ήθελαν έξω"

Αποκαλύψεις για τον πιτσιρικά που έχει τρελάνει το λιμάνι.

 

Προσωπική επιλογή του ισχυρού άνδρα του συλλόγου ήταν η έλευση του Κωνσταντίνου Τζολάκη στο λιμάνι, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Δημήτρης Μαθιουλάκης.

Επί σειρά ετών γενικός αρχηγός του Πλατανιά, δηλαδή της ομάδας που παραχώρησε τον Τζολάκη στους Ερυθρόλευκους, αποκάλυψε σημαντικά στοιχεία για τον 17χρονο άσο με τον οποίο ασχολείται τελευταία όλη η Ελλάδα.

Αναφέρθηκε στο πώς βρέθηκε στον κρητικό σύλλογο, στον χαρακτήρα του, αλλά και στο γεγονός ότι πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό, υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για την απόκτησή του.

"Άριστος χαρακτήρας και καλός μαθητής - Καριέρα στον Ολυμπιακό"

"Με τον πατέρα του Κωνσταντίνου είμαστε φίλοι και μας τον είχε φέρει για να τον δούμε. Τον κρατήσαμε και το παιδί πήγε πολύ καλά. Είναι και πολύ καλό παιδί, άριστος χαρακτήρας, αλλά και πολύ δουλευταράς. Για αυτό και προχώρησε. Είναι πολύ ταπεινός, ενώ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι είναι και άριστος μαθητής", σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του:

"Είναι ψηλός, και οι δύο γονείς του είναι ψηλοί άλλωστε, με καλή σωματοδομή για τερματοφύλακας. Έχει προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο και είμαι βέβαιος ότι έχει μέλλον μπροστά του. Θεωρώ ότι μπορεί να μείνει στον Ολυμπιακό και να έχει καλή καριέρα".

"Τον επέλεξε ο Μαρινάκης - Εγώ τον πήγα στον Ολυμπιακό"

Στη συνέχεια ο Δ. Μαθιουλάκης αναφέρθηκε στο πώς βρέθηκε στον Ολυμπιακό, αλλά και στο γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον είχε ξεχωρίσει στα παιχνίδια των τμημάτων υποδομής.

"Εγώ τον είχα πάει για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, έτσι είχαμε μάθει τότε, αλλά δεν είχαν προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση. Τον ήθελε προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ολυμπιακό, σε εμάς τότε έπαιζε στα τμήματα υποδομής και λογικά εκεί θα τον είχε δει. Αν τον προσέξουν στην ομάδα, πιστεύω ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του", ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του στο sportdog ο γενικός αρχηγός του Πλατανιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Βαλμπουενά; Αυτόν φέρνει ο Μαρινάκης για αντι-Φορτούνη - Θα κάνει πλάκα στην Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags