Facebook Pixel ΑΕΚ: "Tρελάθηκε" ο Μελισσανίδης - Tόσα έδωσε στον Ολιβέιρα - Τρομερή κίνηση με Βέρντε
| 2019-07-15 09:20:00

"Tρελάθηκε" ο Μελισσανίδης - Tόσα έδωσε στον Ολιβέιρα - Ποσό-ρεκόρ - Τρομερή κίνηση με Βέρντε

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Tρελάθηκε" ο Μελισσανίδης - Tόσα έδωσε στον Ολιβέιρα - Ποσό-ρεκόρ - Τρομερή κίνηση με Βέρντε

Έτσι έκανε το διπλό "μπαμ", φοβερός Τίγρης. Παράνοια στους οπαδούς!

Δεν το λέμε εμείς, οι άνθρωποι της ΑΕΚ το έλεγαν, όταν ξεκαθαρίστηκε πως οι βασικοί στόχοι για το άκρο της επίθεσης και την κορυφή της, ήταν αντίστοιχα οι Ντανιέλε Βέρντε, Νέλσον Ολιβέιρα: "Αν πετύχουμε το δύο στα δύο, τότε θα είναι το... τέλειο".

Και όπως φαίνεται, παρότι πέρασε από χίλια μύρια κύματα, η Ένωση είναι πολύ κοντά στο να πετύχει το τέλειο. Κατ' αρχάς, στην περίπτωση του Πορτογάλου επιθετικού, τα πάντα φαίνεται πως έχουν "κλειδώσει", με τις δύο πλευρές -όπως αποκαλύπτει και η "ΩΡΑ"- να βρίσκονται στη φάση της ανταλλαγής συμβολαίων.

Η συμφωνία με τον Νέλσον Ολιβέιρα θα είναι διετής, η Νόριτς έχει… καθαρίσει καιρό τώρα (δεν θα έφερνε καμία αντίρρηση, θα δώσει ένα ποσό ως αποζημίωση στον 28χρονο φουνταριστό και έτσι θα λυθεί το συμβόλαιό του), με τον Πορτογάλο να εισπράττει από την ΑΕΚ περίπου 2,5 εκατ. ευρώ συνολικά, ποσό που σίγουρα αποτελεί ρεκόρ στην εποχή Μελισσανίδη. 

Πιο περίπλοκη σαφώς η περίπτωση του Ιταλού. Έχουν καταγραφεί εξονυχιστικά όλες οι πτυχές του φλερτ, της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή, της συνέχειας με τη Ρόμα, τις παλινωδίες με την εμπλοκή και τις αξιώσεις των ατζέντηδων του, αλλά όλα φαίνεται πως -και εδώ- έχουν δρομολογηθεί.

Για την ακρίβεια συνέβη όταν η... μπάλα πέρασε στα πόδια του Βλάντο Λέμιτς, του Σέρβου μάνατζερ, ο οποίος -όπως αποκάλυψε το sportdog- κατόπιν εντολής Μελισσανίδη (καλές οι σχέσεις των δύο πλευρών μετά την περυσινή, καταλυτική εμπλοκή Λέμιτς στα deals Πόνσε, Μπογέ) αρχικά ντίλαρε με τη Ρόμα και στη συνέχεια ανέλαβε να... ξεμπλοκάρει και το θέμα που είχε δημιουργηθεί με τις αξιώσεις των εκπροσώπων του 24χρονου εξτρέμ.

Κάτι που φαίνεται πως έγινε, αυτά που χρειάζονταν να... διευκρινιστούν, διευκρινίστηκαν, η "χρυσή" τομή βρέθηκε και έτσι, αυτό που φαίνεται πως απομένει προκειμένου να έρθει στην Αθήνα ο Ντανιέλε Βέρντε και να πάρει το "7" που έχει ζητήσει, είναι ένα ραντεβού που αναμένεται να γίνει σήμερα μεταξύ Ρόμα και εκπροσώπων παίκτη (θα πάρουν και από τους "τζιαλορόσι" το κάτι τις τους, και αυτό ήταν ένα έξτρα στοιχείο που βοήθησε στο να ξεμπλοκάρει η συμφωνία), όπου και πιθανότατα θα φιξαριστούν τα πάντα, με το επόμενο βήμα να είναι το ταξίδι του νεαρού μεσοεπιθετικού στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags