Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βικτόρια Πλζεν:
| 2019-07-15 12:33:00

Mαρτίνς, διάβασέ το! - Δεν είναι ομαδούλα η Πλζεν - Έχει... Φορτούνη - Εκεί υπάρχει "τρύπα" (ΒΙΝΤΕΟ)

του Παναγιώτη Νικολάου
Mαρτίνς, διάβασέ το! - Δεν είναι ομαδούλα η Πλζεν - Έχει... Φορτούνη - Εκεί υπάρχει "τρύπα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Σούπερ ανάλυση των Τσέχων. Μέσα ο αρχηγός, "σκουριασμένος" φορ.

Ολυμπιακός - Βικτόρια Πλζεν: Μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία της πρώτης αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Βικτόρια Πλζεν. Παιχνίδια κομβικά για την εξέλιξη της σεζόν των "ερυθρόλευκων", παρότι θα είναι τα πρώτα επίσημα στην χρονιά, αφού εν πολλοίς θα κρίνουν και το ευρωπαϊκό μέλλον του συλλόγου.

Και επειδή πολλά λέγονται και γράφονται, ας κάνουμε μια πρώτη σύνοψη των πεπραγμένων των δευτεραθλητών Τσεχίας, μετά τη σαββατιάτικη πρεμιέρα τους στο νέο πρωτάθλημα, όπου και επικράτησαν της Σίγκα Ολομουτς στο Πλζεν με 3-1. Σε ένα γενικό σχόλιο -στο οποίο και μας βοήθησαν ρεπόρτερ που καλύπτουν την καθημερινότητα της Βικτόρια- είναι πως η εικόνα της ήταν πολύ καλή.

Δεδομένης και της εποχής, αλλά και της... συνήθειας της ομάδας να μπαίνει τόσο νωρίς στις επίσημες υποχρεώσεις της, είναι κάτι που πρέπει να καταγραφεί. Στα επιμέρους τώρα. Ξεκάθαρα, το βαρόμετρο της ομάδας είναι ο playmaker Τσέρμακ. Δεν είχε τόσο μεγάλο ρόλο πέρυσι, φέτος όμως μοιάζει να είναι αυτός που θα πάρει την... μπαγκέτα. Είναι χαρακτηριστικό πως από τα πόδια του προέκυψαν και τα τρία γκολ της προχθεσινής επικράτησης και φαίνεται πως είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του (βασικότατου) Χροσόβσκι, ο οποίος προ ημερών παραχωρήθηκε στην Γκενκ.

Από ένα γκολ σημείωσαν οι δύο εξτρέμ, Κόπιτς και Καγιάμπα, οι οποίοι βοήθησαν στο να κάνει αρκετά καλή, επιθετικά, δουλειά, η Βικτόρια. Ακόμη ένα σημείο αναφοράς είναι η επιστροφή του φορ Κρμέντσικ. Είχε τραυματιστεί τον περασμένο Οκτώβριο και το περασμένο Σάββατο επέστρεψε στα γήπεδα (σ.σ. δεν τραυματίστηκε προχθές όπως λανθασμένα αναφέρεται σε σημερινά δημοσιεύματα), βγάζοντας μάλιστα 77 λεπτά. "Σκουριασμένος" σίγουρα, αλλά δεδομένης της πολύμηνης απουσίας του, η εμφάνιση του κρίθηκε -από τους ανθρώπους που παρακολουθούν την Βικτόρια καθημερινά- άκρως ελπιδοφόρα.

Ως προς τους τραυματισμούς που απασχολούν τη Βικτόρια. Γνωστός είναι αυτός του αρχηγού, Χουμπνικ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου το Σάββατο, στο ματς προέκυψε αυτός του παρτενέρ του στην καρδιά της οπισθοφυλακής της Βικτόρια, του Χέιντα.

Ο πρώτος, όπως εκτιμάται, δεν θα έχει πρόβλημα να είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για τον δεύτερο, εκκρεμούν τα αποτελέσματα (αναμένονται εντός της ημέρας) των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες και υποβλήθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Αν τελικά ο τραυματισμός αποδειχτεί σοβαρός, ή έστω ικανός να του στερήσει τη συμμετοχή από το ματς με τους "ερυθρόλευκους", τότε θα πρόκειται για πολύ σημαντική απουσία για την Πλζεν… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ξηλώνεται" πάλι ο Μαρινάκης - Δίνει 3.000.000 για αντι-Φορτούνη - Χάφαρος που... οργώνει

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags