Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σκάει διπλό "μπαμ" - Στην Αθήνα ο χαφ; - Απόφαση για τον "τρελό"
| 2019-07-16 10:31:00

Διώχνει τη μοναδική μεταγραφή; - Σκάει διπλό "μπαμ" - Στην Αθήνα ο χαφ; - Κληρώνει για τον "τρελό"

του Νίκου Στεργίου
Διώχνει τη μοναδική μεταγραφή; - Σκάει διπλό "μπαμ" - Στην Αθήνα ο χαφ; - Κληρώνει για τον "τρελό"

Ποιος συμφώνησε, ποιος ήρθε και τι γίνεται με την "καψούρα";

Πέρασε και η χθεσινή μέρα, ο Παναθηναϊκός είναι πλέον στην Ολλανδία και παρά την έντονη ονοματολογία και την καθημερινή, ανακυκλωμένη προφανώς φημολογία, για την... όπου να 'ναι, ολοκλήρωση μεταγραφών, ο Γιώργος Δώνης, αυτήν τη στιγμή έχει ως μόνο νέο πρόσωπο τον 20χρονο (υπό δοκιμή για το αν παραμείνει στο ρόστερ ή θα δοθεί δανεικός) Κομάν.

Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος με σαφώς περιορισμένο οικονομικό πλαίσιο, προφανώς έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα, όντας σε πολύ προχωρημένο -πιθανώς και τελικό- στάδιο συζητήσεων με διάφορους στόχους. Και αυτό παρότι χθες δεν προέκυψε (δεν δημοσιοποιήθηκε για την ακρίβεια) καμία εξέλιξη αναφορικά με τους "κλεισμένους" Μπαρτ Σένκεφελντ και Ζοάο Νούνιες.

Ο πρώτος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και παρουσιάζεται ως stand-by μέχρις ώτου ο Νταμπίζας να εξαντλήσει τα περιθώρια για κάτι καλύτερο, ο δεύτερος είναι μια πιο σύνθετη περίπτωση (κυρίως λόγω οικονομικού), αλλά επίσης φέρεται να είναι κοντά στους "πράσινους", με το σενάριο της απόκτησης και των δύο (αμφότεροι άλλωστε παρουσιάζονται ως -κυρίως- στόπερ, αλλά κανείς τους δεν είναι μόνο τέτοιος) να μοιάζει πιθανό.

Η ουσιαστικότερη χθεσινή εξέλιξη προέκυψε από ιταλικά δημοσιεύματα και ήθελε τον Μάρκους Ροντέν, τον Σουηδό μέσο που ο Παναθηναϊκός επισήμως έχει παραδεχτεί πως έχει ψηλά στη λίστα του, να έχει απορρίψει τις προτάσεις που είχε στα χέρια του για χάρη του "τριφυλλιού".

Αργά το βράδυ μάλιστα αναπτύχθηκε και φημολογία που τον έφερνε ήδη στην Αθήνα προκειμένου να έχει τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ο Σουηδός προορίζεται για μια θέση box-to-box μέσου, δεν "ακυρώνει" την προσθήκη Ζαχίντ (προορίζεται για πιο μπροστά στο γήπεδο), ωστόσο αυτή, όπως κατ' επανάληψη έχουμε καταγράψει στο sportdog είναι και περίπλοκη και σύνθετη και απαιτεί υπομονή. 

Τέλος, στο μέτωπο του εξτρέμ, υπενθυμίζουμε πως βρισκόμαστε -όντως και βάσει σχετικής διαρροής του Παναθηναϊκού, που έκανε λόγο πως το συγκεκριμένο ζήτημα θα κλείσει Τρίτη, Τετάρτη- στην τελική ευθεία της απόφασης αναφορικά με τον Γιοάν Μολό και το κατά πόσον ο Γάλλος θα επιστρέψει στην Αθήνα μετά το προ ημερών ταξίδι του, αυτή τη φορά όμως για να υπογράψει στους "πράσινους".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags